miércoles, 20 de junio de 2007

La caixa


100*50*50 aquestes son les mides de la meva caixa. Una caixa de cartró que esta al mig de l'habitació dels monstruos i on vaig fotent (quan puc i m'en recordo) totes les coses que m'haig d'endur. Tampoc ens emocionem, eh, que no son tantes..

-la motxila, (important base per portar totes les coses, clar)
-les 3 guies de viatge (aquestes entren i surten de la caixa.. tenen vida propia)
-medicaments (vaja, aquests van entrant poc a poc i van formant la farmaciola de Medicos sin Fronteras)
-les brides (gràcies Manu per recordar-me per que les necessito ;))
-la super towel (ja et passaré la factura mama...)
-l' acumulador (acumulador de fotos, com els pufessiunals)
-la cam de fotos (amb les seva bateria, carregador de bateria)
-llistat de cosas (de medicaments, de coses per comprar alla, aquests llistats tenen vides efimeres dins la caixa.. entren i surten..., sort que estan al portatil)

i les ultimes adquisicions

- 7,5 euros: el super sac de dormir (vaig de "nivel economico" que no significa que vagi a captar tots els polls i bitxos mida ameva que em trobi pel cami)
- 6 euros: 3parells de taps per les orelles. Grans preguntes: perque et vene tres parells si nomes hi caven dos en la caixeta higienica que també et regalen? i si nomes et pots posar un a cada orella, que en fas de les 4 unitats restants??? i sobretot: perque val 1.5 euros menys que el sac de dormir??

pendent d'adquisició en les properes setmanes i clar, de introduir-se a la caixa...

-pastilles malarone: 25 unitats. caixa de 12 unitats a 50 i picu leuros... fàcil, més de 100 leuros en pastilles sense cuasi efectes secundaris.Esperarem a la paga doble (per efectes secundaris espero a arribar a Phon Penh i la pizzeria Happy Herb, mooooooola).
-super mosquito net: Txell, recorda que abans de deixar-me-la l'has de trobar :P
-pastilles potabilitzadores d'aigua: tentarem a la OMS el minim possible,no?.

aviat, foto de LA CAIXA :P

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Volem la foto de la caixa ja!! xD

So m'ho haguessis dit et regalu tots els taps d'orelles que vulguis de la 3M...

saluti!!! :)

Anónimo dijo...

Que poquito te queda Patri,solo 21 dias,espero que lo tengas casi todo apunto de marcha.Como hoy estas un poco liada con el curro y es mejor no agobiarte mucho,he pensado dedicarte unas lineas para darte animos en esta recta final antes de emprender viaje hacia asia.Espero que leas estas lineas y que sino sera que no lo he hecho bien ya sabes la informatica y yo,bueno lo dicho,un beso y animo.

Anónimo dijo...

Ja vec que vas preparadíssima Patricia però, on és la FZ20? que has canviat de càmara?
Per cert, una recomanació; suposo que ja les tens, però a nosaltres ens van anar de conya unes xancles tipus 'hawaiana-brasil'.. les flip-flap de tota la vida amb sola de goma.
Les feiem anar per tot arreu i sobretot a les dutxes (pels fongs i això). Recordo que les vam comprar a Bangkok (prop de Khao San) per un 3 euros els 2 parells.
Com ho veus?

lasrala dijo...

hola Tati, ja veus aqui estic fent pràctiques per quan estiguis passejant per l'altre punta del mon. Ei que ja he votat eh! (sssshh no li diguis al Sr. Top que sòc la mama)

Patricieta dijo...

Sr top: la foto ja hi es
Nene: sip em queden exactament 15 dies!!!
theloco, la fz20 ta guardardadeta a la seva fundeta.. es una cosa vermella que es veu a "la caixa"
mama: el sr. Top ho veu tot, no s'el pot enganyar... que hi farem, però tu vota a la teva filla!!!

Anónimo dijo...

No t'oblidis que per entrar al palau reial, has d'anar amb pantaló llarg, espatlles cobertes i si vas amb sandalies, han de portar tira al darrera!!!!

lasrala dijo...

Bona nit Titoneta! He anat a veure a la famili del Sadhami i la Laura m'ha preguntat com et van les "flors".Que te les has d'acabar abans de marxar? Vaja pille agafaràs!!
Jo m'estic chutan amb le meves que no vegis.
Muackss

Cosme Garrell i Guiu dijo...

Patricia no se si és aqui on he de comentar-ho, si més no, sóc mestre d'aula d'acollida i una dona que viatge fa fotos si pases per argèlia i en fa, que et sembla si en pots fer arribar alguna, i si a més pots explicar anècdotes de la gent nadiva millor.
Gràcies

Anónimo dijo...

Patricia no se si és aqui on he de comentar-ho, si més no, sóc mestre d'aula d'acollida i una dona que viatge fa fotos si pases per argèlia i en fa, que et sembla si en pots fer arribar alguna, i si a més pots explicar anècdotes de la gent nadiva millor.
Gràcies

Top 10 de les visites