martes, 19 de agosto de 2008

Io sonno arribatto

HUoooooooooola que tal!

Aquesta vegada hem preferit descansar i omplir la panxulina mes que fer el cabra por aquests mundos de Dios. Si si, he dit HEM. A part, com que ja veig que us va costar entendre el blog (manca d'accents i dièresis... pos eso, que fem pais).

La idea es descansar, alliberar tensions, deixar de suportar l'estres diari (encara que alguns en suportem molt mes que altres, clar :p). I com que ja fa un dia que estem per aqui, ja podem escriure el blog que anem mes descansats.

Ahir varem aterrar al hotel sorpresa, http://www.hotelgrevol.com/, un hotel on ja us dic que es dorm mooooooolt be (te carta de coixins!!!!). Clar que si ve de mi no es gaire creible, perque dormo a tot arreu.

Ahir ens varem dedicar a menjar i dormir.

- Arribada a les 5 de la tarda i desplegue de medios: mega maleta, portatil, camara de fer fotos, i bosses accessories, sense olvidar la crema dels herpes (hola amics herpes).
- Excursió per l'hotel (de 15 minuts, tampoc es tant gran).
- Posada de "traje de vacas" (alias banyador, xancletes i barnus) i baixada espiritual a la zona d'aigüetes. Mon: aixo es aigua calenta i no el que tens tu a la piscinita. Que s'agraeix ehh, no malinterpretis.
- Soparet de guais a Camprodon, (quan m'en recordi us poso el nom) si teniu molta gana i sou asidus del club zampa-zampa demaneu el menu degustació isaac albèniz. Si no, indispensable demanar l'arros amb gambetes. De muerte

i tant de muerte, que aixi varem caure al llit al primer dia. Titis, nus vemus mañana.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Maaaaaaajos los tiritos de la piscina climatizada!!! jajaja ja sabeu, se aceptan donativos estilo Sagrada Familia! Ala, to ginying

Top 10 de les visites