sábado, 5 de marzo de 2011

Quina tranquilitat, parles espanyol!


Boun Jour!!!

Aquest mati, per fi, podem marxar de cap de setmana!!

Recollim els trastos, i apa... a posar benzina! 43eurus!! mig diposit!!! dios!! i apa, enfilar carretera amunt! No hem trobat molt de transit. Les paradetes de rigor al peatge, aixo si.

Unes tres horetes mes tard, tachaaan! hem arribat la ciutat mediaval de Carcassone.Son les 15:00 i encara no hem trobat l'apartament . Fem servir el mètode tradicional: parar i preguntar: Où est la 190 route de Villemoustaussou?. Dons es veu que ningu sap on esta aixo o be que ningu enten el meu frances :P

unes cuantes preguntes mes tard, tachann! descobrim que no es tracta d'un carrer ni una carretera, que el que hem de fer es trobar un poble que es diu Villemoustaussou, just al costat de Carcassone. I siii, arribem! I trobem un cartell que posa "Apartcity". Parem, preguntem: Les appartements appart'city? I ens responen: hablan español? OOOOHHH quina tranquilat!! parlar com a casa! jajaja

Si heu de venir, estan força be, hi ha parquing inclos i inet val 2e al dia. Tingueu en compte que el cap de setmana desde el dissabte a les 4 no hi ha ningu a recepció fins dilluns al mati.

Nosaltres hem fet la nostra, hem fet el dinar a la petita cuina que hi ha a l'apartamenti després, apa, a caminar per la ciutat.

Ha coincidit que es carnestoltes, aixi que us deixo unes quantes fotos











No hay comentarios:

Top 10 de les visites