sábado, 7 de marzo de 2009

Un cap de setmana a Maranello's world

Hooooola que tal!

Aquest cap de setmana he anat a la city dels cotxes vermells i “aplastats” (maranello’s world). He sobreviscut :P

L’aventura va començar dissabte, amb un matinassu padre i una excursió a l’aeroport del prat. Viatjo amb easyjet, que surt a les 9:20 de barcelona, i com no, amb retard. A les 11:30 em planto a l’aeroport de Malpensa. Un aeroport que sembla petit, però que et fots unes patejades de la ostia. M’espera en Sergi, amb un .... súper lancia musa!!! sisisisisi, treballant a Ferrari i em ve a buscar amb lancia... (amb una primera marxa super curta y una segona que mooolt llarga, vaja tant llarga que no tira gens!!).

Després de 2hores de cotxe i de pagar 9 leurus de peatge (al loru, que no son tan cars!!) ens plantem a maranel·lo’s world. Tour pel poble. Coses a tenir en compte:

· Dona la sensació d’un poble industrial, vaja tot son indústries amb lo que et lia una mica per saber en quin coi de carrer et trobes.
· A part, tot esta en obres.
· Es un poble ben estrany, perquè a la 13:30 no hi ha res obert (per jalar) i els horaris de les botigues encara els estic intentant assimilar… obrir a les 15:30???
· El poble, en si, te tres rotondes i dos carrers principals… si domines això, el poble es teu :P
· No hi ha tanta bandereta cavalina pels balcons, això si, qui no porta una gorra, porta uns pantalons ferrari i qui no, un xalecu.... i qui no porta un ferrari :P
· Molt i molt i molt edifici ferrari. :P

És tard, tot tancat, tenim crisi de gana. Així que acabem anant a un doner kebab.. (tants quilometres per a menjar un doner!!). De postres?? Jajaja, suggerencia si hi aneu: GELATERIA LUNA i demanar el gelat Luna, o el Papaya mmmmmm que bons!

A la tarda, tour per fora de les instal·lacions ferrari i passeget per la galeria ferrari. Una mena de museu de cotxes, tant els F1 com els de carrer. Nota, vigileu be a quina hora entreu que no us passi com a nosaltres que vàrem estar només 20 minuts L

Anem cap al “Zulo”, be, no he pogut dormir al piset de solter d’en Sergi de dins de la fabrica però si al que te a fora.. a uns 5 km màxim de la fabrica es troba un complex que es diu “Maranel·lo village”, al poble de Pozza (rotonda principal i carrer avall).
Trobem un hotelet, un gimnàs i una cafeteria (que es diu pit-stop), i un restaurant que es diu padock. Dutxeta (amb sabo ferrari, “per sentirse ferrari”) i ens arreglem per anar a sopar al restaurant Il cavallino!
Il cavallino es troba davant de l’antiga entrada de la fabrica, Que be que es menja, vaja, que be que es menja a tota italia!! Us recomano el vi de la casa (que agafes una turca de nassus)! No vaig poder robar res... ni les estoballes blanques amb el cavalino, ni el saler, ni els coberts... ni fotos penjades, ni l’ampolla de vi „il cavalino“, etc...





Estem petats, aixi que anem a clapar aviat,... be sobre les 11 . La veritat es que per la tele no fan res de bo... res res res...

Dema, segona part i fotos :P

No hay comentarios:

Top 10 de les visites