martes, 13 de mayo de 2008

güelcom to sargantana's place

Huooooooola que tal!! ja hem arribat!! despres d'un matinassu de colloni, per agafar el vol cap a Eivissa, hem arribat.



Primera parada: port d'Eivissa: amb una gana tremenda, aguantant com podiem hem tret els billetitus pel ferry : Amb transmapi (http://www.trasmapi.com/) uns 40 leurus dos persones. I clar, la gana apreta i hem decidit menjar "alguna cosa": cafetunet amb llet, pastis de poma i napolitana de xocolata: a tomar pol saco la dieta!







L'hora de marxar: 10:30 NUS VAMUS AL PAIS DE LA SARGANTANA. agafem el ferry volador , pugem les maletes (Nota: la maleta pesa mooooolt, que collons he posat!!!), les deixem aparcadetes i apa.. cap a que ens toqui l'aire.












Arribem a Port Savina, el port de formentera i agafem el super "bolido", i ens dirigim al hostal (http://www.hostal-rafalet.com/).



Com que ja fa estona que no mengem res, hem anat a El Pullos, al rest. Es Pinatar (molt recomenable l'arros negre). I després hem fet banyitu, una mica accidentat, ja que m'he fotut un trau al dit enorme, vaja.. sort de la fabrica de cleenex que ha parat l'hemorragia que si no, em sembla que ara tindria el ditet amputat.





Soparet xulo al restaurant El Caminito, un restaurant Argentí on es menja mooooolt be i que també es mooolt recomanable.



Ja es tard aixi que anem a fer zetas, que portem un dia moooolt esgotador. Aixi que fins demà!!!

No hay comentarios:

Top 10 de les visites