miércoles, 14 de mayo de 2008

Perque et pintes les ungles dels peus??


Huuuuuuoooooooola que tal!!

Avui hem fet moooolta cosa!Aixi que anem a pams.


Hem fet un moooolt bon esmorzar al hotelet, amb les vistes que teniu al costat.. torradetes amb sobrasada, zumu de taronjeta, entrepa de truiteta i cocacola! OLE!!






Ja que tenim energies nus anem a Cala Saona, una platjeta a l'altra punta d'on som..total, em sembla que son 14 km :P


L'aigua esta mes freda, en aquesta platjeta nomes ens hem remullat els peuets i una mica de solete... fins que han vingut uns nubols una mica capullets.

No se qui coi els ha cridat :(



Molt aprop de Cala Saona hi ha Porto Salé, i molt apropet tot de penyasegats espectaculars, on clar, em fet paradeta i fonda. Hem vist que era necesaria una dutxeta, i com que tot es tant aprop i avui es l'aconteixement social de la setmana, ens hem anat al mercadillu de La Mola. Una mena de Mercadillu hippi amb 4 paradetes (en 30 minuts esta mes que vist).






Nus anem a veure la posta de sol des del cap de Barbaria, la zona mes al sud de tota formentera. Es un enorme pedregar, la zona mes inòspita de l'illa. Totalment deshabitat, es una inmensa planuria amb poca vegetació (molta zona esta en proces de replantació, si es que creix alguna cosa). Diguem que la part mes atractiva d'aquesta zona es la soledat que sents, la pau i tranquilitat de mirar com el mar es confon amb el cel.






Home, també te el seu atractiu fer "muntanyetes", petites montanyetes fetes de pedretes (com que n'hi ha tantes) que quan les acabes diuen que has de demanar un dessig.. Andaya que sus lu voy a desir :P










Just al costat del far hi ha el famos forat per on Lucia de la pelicula Lucia i el Sexo va caure.. No us dire que sigui facil a primer cop de vista baixar... heu de tenir en compte que el forat es molt profund, però hi ha un munt de pedretes que faciliten la baixadeta. Home... ta be.. pero no mata








I com que anem tant guapus, a la nit, soparte xulu al restaurant el molí de Sal, a la platja de ses illetes. Mooooolt recomanable, sobretot veure com cau el sol i sobretot si tens sort de tenir una tauleta entrant a ma esquerra.. amb les millors vistes (veure la foto de sota, son les vistes des de la tauleta del restaurant ) Molt recomenable sopar Sirvia i escorpora a la planxa.










Vinga que demà sera un altre dia
































































No hay comentarios:

Top 10 de les visites