viernes, 24 de diciembre de 2010

Risoto y tiramisu

Ens hem llevat ben caletentes a casa la Romi. En pobre Walter ha hagut de treballar cuasi tota la nit i no ha dormit amb nosaltres (a la mateixa caaaasaaaa).

Les nenes ens hem llevat i la Romi ha preparat un esmorzar especial. Un esmorzar per recordar el viatge a Turquia


l'esmorzar!!
Un cop hem esmorzat ha arrribat en Walter amb la compra. Mmmmmm, de dinar tenim Rissoto!! En Walter fa de chef!
aniiims!!!


Mentres, les nenes hem anat a comprar el Panetone i otros menesteres per encabir dins de la maleta. I..el deixem solet perque faci maleses a la cuina. :p

 





I sobre les 2.30 hem hagut de marxar, amb la promesa de veure'ns a la primavera a Barcelona. Tenim una hora fins malpensa i el vol surt a les 17:40. I hem de tornar el cotxe, uf uf uf, cuanta feinada! 


Cami llarg fins a Malpensa, amb l'Antonio de guia. Grrrrr. Li hem marcat les gasolineres, per poder omplir el diposit del panda abans d'entregar-lo. Ara, no ens enrecordavem que en aquest pais, les tarjetes de crèdit a les benzineres no es una cosa que s'estila molt. Aixi que si no portes efectiu no pots omplir el diposit.

Al final, hem trobat una benzinera que aceptava tarjetes (i la benzina mes cara, clar 1.41 €). I hem tornat una altra vegada a l'aeroport. Un cop alla, ha estat complicat trobar on deixar el panda, no per l'espai que ocupa sino que el Locauto (l'empresa a qui varem llogar el cotxe) no te cap mena de garita..

Al final, com preguntant s'arriba a Roma, dons hem trobat un home sense garita. L'home de la Locauto. Entregem el cotxe, fa revisió, ens entrega els papers.. viiinga a correr cap a fer l'entrega de la paperassa i que ens desbloqueixin el diposit del cotxe.

Anem cap a la zona de facturació. Facturo la maleta, Màxim 20kg.. i jo porto 19.6kg.. en Pasta, jajaja.

Me las piro cap a la zona d'embarque. Com portava el net, em quedo davant la porta d'embarque i començo a putijenar-lo, mirar pelis, etc, etc.. em giro cap al taulel... merda, retras de 20 minuts.. vale, mes estona pa jugar amb el net...

em torni a girar cap al taulell ...Caca! que pasa! la gent esta tota amontonada al taulell.. mmmmm, merda! que diuen que?? que es cancela el vol? que nos vamos a helsinki?? que aterrizamos a bcn a las 2 am? que hay vuelo con pocas plazas disponibles pa frankfurt? que sale en 10 minutus? que, srta, si vol... es pot quedar a mila i sortir dema en el vol de les 8.

trucadeta a casa.. Mama?? que me las piro a frankfurt.. que ja t'avisare quan surti de frankfurt, que diuen que aterro a bcn a les 11...

al final consegueixo pasatge per anar al vol de frankfurt. Entrem, tot son males cares a l'avio.. "estos de barcelona que hacen que vayamos tarde"... a caga!

Arribem a frankfurt, aqui tots ja pensem amb les maletes.. i si arribaran despres de tanta volta. Per sort el vol de frankfurt va on time. Entrem tots, ens asentem... algun parla per l'altaveu,.. el Pilot.. "hello all, we have a little problem, well a 5 year's all problem. Someone speak chinesse??"
en definitiva, tenim un nen de 5 anys que esta fent de boicot al avio, que no vol pujar i viatja sol. Al cap d'una estona veiem una dona chinesa que s'aixeca.. i 40 minuts mes tard el nen entra.

Ens enlairem!!! iuju!! aterrem a les 12:00. Entre que surten les maletes i tot... uf uf, que tard. I esta el Xavi i Ma mare que es moren de son al bar de l'aero. A la 1:30 em posava al llit i el Xavi a les 2:00.

Romi!! Mi dispiace di non aver risposto agli sms. Mi è stato fatale il tempo, il lavoro ale (o aggiornare il blog!). Ci sentiamo a casa nella vostra casa. Walter ati Vi ringrazio per tutto. Ci vediamo a Barcellona, presto!

Baci

1 comentario:

Patricieta dijo...

Andiamo in India, abbiamo veniis lei e Walter?

Top 10 de les visites