viernes, 10 de diciembre de 2010

Qui fa molt de fred!


Para muestra, un botón! fa un fred de la ostia.


Pero bueno, avui el dia ens ha acompanyat i ha fet solete. Per mi feia el mateix fred un fred que et cala dins dels ossos.... i no tens manera humana de treure..

Com que feia solete hem anat a veure les mateixes coses que ahir per fer les fotos amb el sol :p. Primer de tot hem anat a veure la chiesa de San Lorenzo, Alli hi ha la capella dels Medicci, pero ens feien pagar uns 10€ per persona per veure un conjunt de tombes i uns altres 8€ per veure la propia esglèsia. Es diu que aquesta esglesia es la mes antiga de Florencia.


Despres hem anat pasejant pel mig de Florencia, per anar cap a l'Accademia. D'alla hem anat caminant i veient els carrerons i les petites parades que hi ha per tota la ciutat. Passejant hem anat a petar davant de la casa d'en Dante Alighieri, pero també s'havia de pagar (4€ per persona)!!  Preferim parar i menjar un tros de pizza  (2,50€).que veure la casa de Dante

Casa de Dante
Verduretes toscanes

Quan hem arribat a la Santa Croce, que també s'havien de pagar uns 8€ per persona, hem vist que just davant hi havia el mercat de Nadal. Be a Florencia hi ha dos mercats, un és aquest i l'alre esta al costat de l'Stazione Leopolda i s'ha de pagar, com no, entrada!
Santa Croce

Es fa tard i hem de fer el dinar, que a les 5 hauriem d'estar per la toscana del sur! Us deixem unes fotos de quan hem tornat i hem anat a la piazza michelangelo! quines vistes! i quin fred!!
Vista panoramica del centre històric de Florència
Il Duomo

Palazzo Vecchio


Apa fins dema!! Que anirem a fer un Spritz amb la Romi!!

No hay comentarios:

Top 10 de les visites