sábado, 29 de octubre de 2011

Cajón del Maipo

Hoooola que tal!

avui hem agafat la pick up que te en Jose Luis assignada... i hem marxat cap al Cajón del Maipo. Un Congost per el que flueix el riu Maipo. Comença a uns 25Km de Santiago de Xile i els caps de setmana es molt popular entre els xilens per anar a escalar, esquiar, acampar, montar en bicicleta, etc.

El cas es que aquest cap de setmana, que es pont.. nosaltres hem anat al Cajón del Maipo i hem estat els unics.

La riquesa de la zona esta en els seus paissatges, que a l'hivern han de ser una passada. Per cert, he vist la meva primera glacera.. la primera glacera que veig en la meva vida i m'ha encantat.. aixi crec que m'agafare una setmaneta de vacances i marxare cap a la patagònia.



La carretera no es molt bona, asfaltada fins arribar a San José del Maipo. Despres, dons.. pedregal. Sort que portem la pick up!

El riu Maipo esta format per una sèrie de ràpids amb molt poques zones de calma, fins a un punt que les barques acostumen a volcar. Encara es més segur anar ara que en els anys seixanta, quan els primers piragüistes eren encanyonats en passar per la finca del general Pinoched que tenia en el poble de Melocotón. La temporada de rafting va de novembre a març, i vist el que hem vist.. aquest any serà fluixeta ja que no baixava molta aigua pel Maipo


Esta molt be agafar un planell en el poble de San José del Maipo (300 pesos xilens), i anar fins a l'estanque del Yeso. Un lloc molt maco, a 2500mts d'alçada i amb un fred que no vegis i com a curiositat, te un embassament força curios i diferent als que tenim a catalunya.



Una molt bona excursió d'un dia!

2 comentarios:

Jordi dijo...

Anda que no t'ho passes be ehhhh? Els paisatges son fantàstics!

Jordi dijo...

M'extranya no t'hagis banyat en aquest llac tant de p.m que tens darrera! Ja ja ja

Top 10 de les visites