miércoles, 7 de julio de 2010

Clase teorica de supervivència per zulus guarretes. Elements imprescindibles


Hoooola que tal

Molta gent no es conscient de com n'es d'important escollir be on dormir quan s'esta organitzant els detalls del seu proper viatge. Cal estudiar molt be la ubicació. No voldrem perdre mes hores de les necessaries en transports, etc.

(per cert imatge real d'un zulo on he dormit)

Clar que el preu es un dels factors més importants que condicionaran la nostra elecció, pero si nomes ens basem en aquest criteri i al final ens passem d'"estalviadors" podem acabar en un hotel mooolt cutre (alias zulu cutre). Tampoc ens enganyem, pa vegades per molt que ens trobem treballant en l'eecció d'un lloc on dormir, ens podem trobar en un hotel cutre igual si l'oferta era enganyosa, o si el desti es asudu a tenir aquest tipus d'allotjaments. Londres, p.e. es un exemple de destí amb preus molt alts en hotels i, encara pagant car, podem acabar perfectament en una habitació petita i cutre (zulu cutre). Cutre en quin sentit? en el sentit clàsic de cutre, en el que es fa estar a gust o tot el contrari, independentment dels metres del zulu, intependentment de les vistes, la conexio wifi, et. Em refereixo a cutre en el sentit dels hotels anomentats "zulus guarretes".

Si afegim que tenim poca o nul·la tolerancia a lo guarro (zulu si, guarrete no), ens tindrem que canviar d'hotel amb tots els inconvenients que el tema porta o be, podem portar incorporats a la nostra motxila la selecció de productes que us mostro aquí:
Una petita seleccio d'andromines que et deixaran el zulu como "los chorros del oro"


Ambientador antigérmenes



Si ja quan entres la propia porta de l'habitació ens fa fastic tocar la porta, aquest ambientador ens permitira netejarla de germens amb dosis autoregulades. Com veieu, diponible en una amplia gama de colors per hipocondriecs amb estil ;). Per aquells que no es conformen amb la gama baixa hem trobat el el HYSO Doorknob Germ Killer, que fumigarà el pom de la porta amb spray desinfectant cada 15 mintets :)





Purificador d'aigua

Si el que et preocupa es la qualitat de l'aigua del destí del teu viatge, l'SteriPen te vendrà de vici! La seva potent ona UV matarà qualsevol bacteria o virus que estigui a l'aigua sense tenir que bullir-la. No he trobat cap mena d'informació sobre la seva efectivitat si l'aigua porta carn (i que cadascu entengui el que vulgui)



Desinfectant Ultra violeta multi us!

Es un purificador de bacteries Básicamente, se trata de un purificador de bacterias com el SteriPen, pero per a tot tipus de gèrmens. Aquest producte, atenció, detectarà els fluids corporals presents en l'habitació i matarà el 99.9% de virus i bacteries (sempre se'n salva alguna, sempre). Les matarà amb el seu raig super potent, quan il·luminem la zona sospitosa durant 10 segons. Disponible en format compacte (veure foto), i també en versió looong, ideal per a puticlubs de carretera.






Guant protector de peus

tots hem viscut sota l'amenaça terrible de les nostres mares "vigila nena, que agafaras fongs" (i perque en aquella epoca a tot li deien fongs)quan anavem descalços per per la piscina, lavabos d'hotels, et. Això s'ha acabat amb els guants per a peus!!



Aquests guans ens permeten una experiencia podal lliure de fongs, pels i altre flora i fauna de terres no controlats d'aquests mons de deu (i no, mama, no cola dir "son bitxitus de Déu")







Super tovallola podal protectora




I despres d'una dutxa relaxant qui es para a pensar en tot el que hi pot haver en el nostre zulu guarrete? (i mes si compartim bany??). Aquesta toballola Mat Walk esta dissenyada amb unes zones de protecció pels peus que ens els secaran i evitaran qualsevol contacte accidental amb el terra. (si, es com l'alfombra de bany, pero perfeccionat)






El guardià antigèrmens de l'aire!!

cal també desinfectar l'aire que respirem, el zulu guarrete es guarrete en tota la seva extensió. El guardià antigermens purificara l'aire del nostre zulu mentre estem de visita turistica i ens deixara un aire, net i renovat!!







pel final us deixo la joia de la corona: L'sprai detector d'orina realment útil per a detectar orina, sangre o qualsevol altre fluid organic que es presenti en el nostre zulu guarrete. L'orina no es problema per a ell, però cal tenir en conmpte que cal gastar mes quantitats si s'ha de netejar sang.


Realment creieu que cap d'aquests utensilis us fara falta per les vostres sortidetes? Teniu alguna experiencia terrorifica que volgueu compartir amb mi? vaaaa, tontus, no us feu de pregar! tots en tenim almenys una ;)




1 comentario:

lasrala dijo...

Pos mira que no m'hagues pensat mai que haguessin tantes merdetes miraculoses per anar pel món, però vet aquí, quantes maravelles ens depara la ciència!.
I dedueixo que si t'has de gastar tans calés amb aquests productes i a més anar a tope carregada amb la moxila (és que, a més no van amb maleta, van amb moxilla!) apa a carregar tot el pes! amb els netejedors, botelletes, sprays, caixes i altres menesteres i que no tinguis prou buxaquetes a la bosa i prou que en algún moment no et confonguis i et volguis posar cremeta i/o desodorant i et fotis a la cara alguna "divinitat especial per netejar el wc"
Bé i si t'estalvies tot això i t'ho gastes amb un zulo categoria super? Penso que és una solució de la Sra. La. Es clar...l'experiència que és la mare de la ciència.

Top 10 de les visites