martes, 6 de agosto de 2013

Islandia... Best Hot dog

De bon matí hem anat cap a l’aeroport a buscar el Flybus cap a Reikejavik (el viatge en bus dura uns 40 minuts). A l'arribar a l'estació central de Reykjavík, la BSÍ Coach Terminal, i d’allà hem anat caminant fins al castle, que es on dormirem la propera nit. Demà deixarem la capital per a començar la ruta per Islàndia, seguint la ring road en direcció contrària a les agulles del rellotge.
Hem hagut d’esperar a que tinguessim l’habitació feta, hem arribat massa aviat. Almenys ens han deixat desar les maletes a l’habitació i hem anat a donar una volta per la ciutat.

Prenent el solet :)

Hem parat per parcs a prendre el solet… Estan plens de mobles de l’ikea, i la gent els fa servir de manera civilitzada. 

Edifici Harpa, per dins



Hem passat per l’harpa, un endifici força emblematic. La gent de Reykjavik no li fa molta gràcia ja que va ser un dispendi econòmic brutal per l’us que se li dona. http://www.harpa.is/
Hot dog

Ha arribat l’hora de dinar, i hem anat a menjar el que s’en diuen els millors hot dogs de tota Islandia. Es més, hi ha fotografies d’en Bill Clinton menjant el “meravellos” entrepà. Per mi no deixa de ser un Frankfurt bullit, això si.. despres de 15 minuts de cua te un altre gust ;)


Monument als vikings
La Catedral de Reykjavik

No hay comentarios:

Top 10 de les visites