viernes, 29 de mayo de 2009

Primers problemes: canvis de vols

Qui ha dit que viatjar a la teva bola es facil? Avui hem tingut el primer entrevanc: Canvis d'horaris dels vols de londres a el Bar Ein, bar Ein - BKK.

Inicialment sortiem el dissabte dia 1/08 a les 22:00 però la companyia aèrea ens ha fet la pirula i ens passat el vol a les 10:00 del matí. Be teniem dues opcions:
a) sortir a les 10.00 del matí de Londres del 1/08 arribada bkk el 2/08 a les 7:50
b) sortir a les 22:00 del 1/08 y sortir del Bar Ein el dia 2/08 a les 22:00. Arribada a bkk el dia 3/09 a les 7:50 amb el que passavem un dia fantastic al Bar ein y a Londres i perdiem el vol cap a Ubon.

a veure, la idea de passar un dia a londres i un dia al Bar Ein no em desagradava... però no teniem enllàç amb Ubon fins el dia 4/08 amb el que perdiem dos dies i un vol. I jo no renuncio a 2 dies de platjeta absoluta!!

així que ens quedem amb l'opció A, guanyant un dia a BKK (arribem a les 7:50). I el que és millor, arribem un diumenge i podem anar a saquejar el CHATUCHAK MARQUET!!!

Quina pena de no haver-ho sabut ahir, perque ahir mateix vaig tancar l'hotel de bkk (arribavem massa tard com per buscar zulo). Total, l'hotel ens ha costat els dos 17 eurus! Be, ja tenim clar on dormirem :P

Sincerament, encara espero alguna moguda mes .... però com tot en aquesta vida.. ja ho mourem :D

mooooooooovinnnnnnngggggggggg!!

2 comentarios:

Lluis dijo...

Ostres! encara no heu sortit que ja comença la moguda. Però tranquils, que com diria el Pichi del Krakovia, "això és la 'salsa' dels viatges", no?

Ves que vinc Chatuchak!

Cris dijo...

No t'enrrollis!!

Top 10 de les visites