domingo, 10 de mayo de 2009

Ubon Ratchaquè???

Ja tenim tots els vols interns lligadets! Aquest any nomes n'agafem 3. Us recomano una web per poder buscar els vols (tots, inclossos els low cost) per tot el mon: skyescaner. Nosaltres aquest any l'hem utilitzat molt.



Aixi que tenim un vol el dia 3 d'agost cap a Ubon Ratchathani (busqueu al mapa :P) a les 7:25 del mati des del meravellos aeroport de Suvarnabhumi. Esto huele a mega matinassu i a visita el dia anterior a la My friends travel agency. Els 2 vols d'anada ens han costat uns 80 leurus.






També tenim el vol BKK-Phuket-BKK. Aquest surt el dia 15 d'agost a les 7:00 del mati cap a Phuket, i tenim la tornada el dia 20 d'agost a les 16:50. Els 4 vols ens han costat 50 leurus! També visitarem a la My Friends :)

2 comentarios:

Núria-cuca dijo...

Hola guapa!!!! Al final seràs una experta de la zona. Tu ves explorant i d'aquí uns anys ens hi portes a nosaltres jeje.
Per poc que pugui us aniré seguint el blog!! Petons!

lluis dijo...

Ei! els bitllets estan molt bé de preu, AirAsia potser? ... aixo d'Ubon sona raro... però mola. Crec que a Surin fan un festival d'elefants però no sé si coincidiu o no...

Top 10 de les visites