martes, 22 de septiembre de 2009

Hari Raya


Aixi es diu la festa mora-malasiana que me esta dando las vacaciones. En realitat es la festa de finalització del Ramadan

Aixo significa que centres comercials, closed per un tubu. L'Sky tower, closed que no veas fins el dia 22 (oooh, casualmente me largu!) i fa que no hi hagi ni cristu pel carrer. Ara son les 9 del mati, he anat a les 7.30 a les petrones per agafar tiquet.. i us podeu creure que potser m'he trobat a 5 malasianus i, aixo si, un munt de turistes desgraciats com jo que voliem pujar a l'sky bridge i nos hemos ido con las ganas...

Ni els bancs estan oberts!!! aixi que haig de treure pasta amb la tarjeta. Aqui trabajan menos que el sastre de tarzan!!!! Es com un estiu a barcelona, aproximadament el dia 15 d'agos.. pero que dura mas dias.... I siiiiiii, mama, comprare brillitus!!! pero no he vist pas jaquetes, nomes samarretes i de maniga curta... perque aqui, o vas mig en pilotes o te mueres de calor!!!

Ahir vaig anar a fer fotos de nit a les petrones, li vaig demanmar a un paio que em fes una foto i de cop i volta em vaig trobar un tiu al costat que es volia fer una foto.. al mateix lloc que jo. I jo pensava.. este esta tarao, que no veu que m'estan fent una foto.. i el paio em diu "puc fer-me una foto" i jo que m'el miro raro... i em diu " amb tu!". clar, jo alusinada li dic,.. "perque??" i el paio em contesta "perque no??", dons perque no i punto!! Sincerament, no hi ha cristu que els entengui a aquests malasianus!! pero no us ho perdeu, que es que hi havia mes gent fent-me fotos!! (espero no semblar-me a cap actriu porno!)

Aixi que ara anire a veure els de l'oficina de turisme, que obren " sobre les 10 o aixi", i ala.. a patear. El plan d'avui?? anire per buking bintang.. i acabare a china town a Jalan Pettaling, pasejare pels Lake gardens i sobre les 18.30 anire a veure el sun set des de la Menara tower.. que estos si que curran... estava pensant... deuen ser d'abertis... pero..tranquils que ha estat un espejismu!


petons i fins la nit!!!


----

Ja es de nit, jeej, com pasa el temps!
Avui he dedicat el dia, despres del desastros inici, a veure Buking Bitang i el garito que m'ha dit en lluis.. be rei,que sepas que todo esta cerrado. TODO. :(

Un cop vist he agafat el mono rail a imbi, amb la intencio d'anar cap a Xina town, pero he pensat que seria mes interessant anar a eure els lla titiwangsa. I cap alla he anat.. no esta gaire lluny, pero quan arribes sembla que sigui bagdag, 4 o 5 edificis totalment buits, sense ningu, i atrotinadissims.. i penses.. " a la derecha, las super petronas, a la izquierda... la guerra!". Despres de jugar-me la vida intentant creuar els carrers (no per creuar-los si no peque no hi ha manera que m'enrecordi que aqui els cotxes venen per l'altra banda), he arribat (800 m caminant) al llac dichos. Be, maco.... bucolic... i el jodido manolo que apretaba que no veas.. aixi que.. un geladet (4 RM) i cap al monorail again.

A xina town, he comprat la samarreta de brillitus i a fer-me machachitus, jejee.. vaja, 2 hores cuidant-me i mimant-me. He tornat a passejar pels carrerons, fent 4 fotos mes.. quan m'he cansat m'he tornat cap al zulu... a dormir una horeta i cap a les 18.00 he anat cap a la Menara Tower, a veure la posta de sol..








No es gaire espectacular.. no tapoc l'alcada impressiona, per ser la 4rt torre de telecomunicacions mes gran del mon. (de 15 la de collserola esta la 11, en alcada).

Per 38 RM entres, vas a veure un petit zoo d'animals : serps, aranyes, monus , tortugues i papgallus. Un zorru, pajarracus varius... etc.. I despres, jejee, un simulador de F1. Pa que lo sepais todos, en el circuitu malasianu, le he sacado 6 segundos a Hamilton. Evidentment, quedant la primera.. jajajaaja, no veas com he rigut jo sola.
De tornada, res especial.. tinc una mica de ganona ara, son les 9.06 pm... i em sembla que pasare dels invents rarus del Lluis, que m'estimo molt la meva panxa, i m'anire a jalar un pad thai. no es tipic malasianu, pero.. es que hi ha alguna cosa tipica aqui???

2 comentarios:

Lluis dijo...

Quina mala pata, no? però tranquila, que estic segur que a Singapore recuperes el temps de compres perdut :)

Una pena que els garitus estiguin tancats i, dona, el Satay no es cap invent raru. Només son uns pinxos de pollastre a la brasa ben bons i tipic, tipic malasiu.

Apa! q descansis
p.d.: Treure 4 segons al Hamiltongo no té mèrit. El que tindria mèrit sería que t'estimbèssis contra el mur aposta i no et sancionèssin ni rés :)

lasrala dijo...

Oleee, ja tinc brillitus. La Reyes diu que si les convino bé amb roba d'esport, que cap problema. A que es posen de moda a Brasil i guanyo un altre premi per anar "mona"? (no cal fer comentaris a aquesta paraula)
Mira que confondre la casa que et va veure neixer.

Top 10 de les visites