sábado, 12 de septiembre de 2009

Monza!! Que grande!!

Ostres!!


A lo que ibamos... ooooootro matinassu!!  matinassu i para Monza.


Arribem a Vilasanta i aparquem al mateix lloc d'ahir (quin xollo, això es inimaginable a Montemelon!).

Entrem per la porta de Sant Giorgio, com el divendres, però aquesta vegada la segona porta ja no ens deixen passar ni per anar a comprar les entrades. Així que hem de donar toooooota la volta al gran parc de Monza. Be, vàrem estar ben be 30 minutets caminant, on vàrem poder veure la flora i, sobretot, la fauna que habita per la contrada: bens, vaques, cavalls i burros!! al·lucinant que això es trobi a escassos metres de l’aeròdrom!. Ara fóra conyes, tenir un parc així a propet es una delícia! Riuet, animalons i un gran parc per passejar amb bicicleta.

A lo dicho, després de 30 minutets ens plantem davant de la venta d’entrades. En comprem un parell per als tres dies (be, que ara només son dos). I entrem a MONZA!!

Començo a intentar disfrutar de tot el que hi ha. Realment espectacular!! Noies ballant en una barra improvisada (o no) en mig d’un passadís d'acces al padock .






Uns bars on realment tenien menjar comestible: patates fregides, frankfurts, salsitxes i bocates freds. La gent? Increïble!! Quanto tifosi!! Senties que deien “Raikkonen!!!” i la gent onejava les banderes i cridava i saltava!. QUINA FESTA! El parquing exclusiu per la gent que treballa a Ferrari... i evidentment ferraris (2 ferraris i un maserati)

Intentem anar a la zona on ens han donat l’entrada.. sobre la C09 (que direu, ande está eso?, dons ni idea, jo seguia les senyalitzacions de l’autòdrom...). La zona? Una recta.. be, poc interessant. Des d’allà veiem els tercers entrenaments i la classificació.

Un cop acabada la classificació con mareo included, tornem cap al cotxe. De sortida ens fixem en una grada on també tinc accés per l’entrada que tinc: la zona ASCARI. Decidim que demà veure la cursa des d’allà. OLE OLE! Ja tenim lloc i sembla ser que veure mes coses que una simple recta. Mes concretament ens fixem en la zona perque veig una capella just darrera de la gradaria... (lo se, lo se, los "raros no son ellos").

3 comentarios:

Mon dijo...

Mola la fauna esa con tacones y agarrada a una barra vertical!!! jajaja Esos especimenes no aparecen en los documentales de la 2!!!

Patricieta dijo...

Tremendas, almenys entre les dues feien un centenar d'anys!! T'ho juro,jo vaig alucinar!! Sobretot quan un paio va i es treu la samarreta i es posa a arrambar-se amb elles. Apa que no vaig riure!!

Patricieta dijo...

No se.. muuuucho tiempo.... y es muuuuuuuuy cansado!

Top 10 de les visites