lunes, 18 de julio de 2011

Business Class

Hola a tots!!


El grup de "voluntaris" de la integración ja estem a Puerto Rico! Varem arribar ahir sobre les 15:30 hora puerto rico (21:30 hora spain).

El vol en business es una passada, quina amplitud! Això si, el menjar deixa una mica que desitjar (vaig demanar uns chipirons amb gambes fet per uns cuiners que son 2 estrelles michelín i semblava que estiguessin bullits al microones, tots secs!!). Tot i que m'han dit que es molt millor la business d'iberia que la d'American Airlines.

Alhora d'aterrar, les maletes han sortit sense cap incidencia. Hem hagut de passar dos controls de seguretat., En un, a part de fer un repertori de preguntes (para que viene a Puerto rico? Para business. Quando tiempo se va a quedar? 1 semana), ens han fet foto, scanner de tots els dits de la ma dreta i de la ma esquerra. Tot controlat, cap problema!!  



Segon control: una mica més complicat:
-para que viene a puerto rico?
-Para business.
-Que business?
-Mi compañía ha comprado las autopistas de Puerto Rico.
-Si hombre!!
-Somos los del peaje :).
-OK, buena suerte! (lease amb cara de acojone)
Després, l’aventura de buscar un taxi: prou gran per 4 persones, les maletes pertinents. Hi havia un parell de furgonetes davant, que esperaven el vol d'American Airlines, pero com el d'Iberia va arribar abans van desistir d'esperar aquest vol i ens van portar. Pugem al microbus i el conductor ens possa una música pachanguera de nassos. I de cop i volta: ala! Pluja torrencial!

Matricula d'un tractor ;)


Estem allotjats al Hilton Caribean. Per la meva tranquilitat, he localitzat un caixer del Santander aquí al costat, per poder treure diners. Però ja veurem si em serveix quan torni perquè, segurament tindrem un zulu.

A l’hotel, per suposat, cadascú té una habitació. La meva es la mes gran, jeje i per això s’ha convertit en la comuna de tots. Es a dir, aquí tots treballem. Tinc unes vistes fantàstiques a la platja i encara no l’he trepitjat! El cert es que portem des de que varem arribar tancats i pencant. Dijous tenim reunió amb els accionistes i hem de preparar un munt de documentació.
Habitació a la 15 planta del Hilton

Amb el jet lag que portem, i el jalo que ens han donat a l'avió passem de sopar qualsevol cosa.. pero no ens negem anar a fer un mojito abans d'anar a dormir, el lloc: el piña colada. Fiasco! nomes es un restaurant :(. Ala pues, a dormir, que dema a les 5 ens hem de posar a treballar, que tenim molta feina.

4 comentarios:

Jordi dijo...

hooo que guai no???

Mon dijo...

Machupichuuuuuuuuuu!!!! Donde están esas fotos de las playicas, lailla??? jajaja Nonvulem de fotus "culturals"!!! Coño, que estas en el Caribe reina, i com diu l´amo es bello que t´hi cagues...por cierto, alguna mulatilla tampoco iría mal pa amenizar el tema, joía! No, si cuando te tenga enseñada ya estarás con los indios!!! Petonets de les nenes i disfruta petarda!

Mireiuca dijo...

Tricieta, quin nivelón!
Espero tinguis temps de trepitjar la platjeta!!
I epsss..no empaquetis el monzó caribenyo pal Rajastan eh?
un petonàs enorme

roMi dijo...

FORZA patri :-)

Top 10 de les visites