domingo, 31 de julio de 2011

Les pujes a Pushcar

Deixem la nostra estimada Jodhpur de matinada, a les 6. I ningu ens ve a despedir. Be, si.. el Baba de la GH que esta a totes, ha anat a despertar al seu fill perque ens acompanyes al cotxe que teniem llogat i que ens havia de portar a Pushcar.


Despedida de rigor, apretades de mans, foto i "recomend my GH". Un classic. Pujem a un Indigo..no un indica que es mes petit.. pero tant es. anem apretats.. i es que els cotxes aqui son una mica petitets que diguem.

4 hores mes tard, arribem a pushcar.Calor.. osti, es que fa mooolta calor.. i visto lo visto, negociem un altre taxi que ens porti a la tarda cap a Jaipur. I es que la ciutat es maca, pero no tenim ganes d'estarnos molta estona en una ciutat que ara per ara tot son botigues.

Passejem i anem a parar al llac, que per sort, esta ple. Alla es fan les pujes. Les pujes son una especie d'ofrenes (pagant, clar) que fas i que despres de donar gracies, i beneir a tota la teva familia desde l'origen dels temps fins ara i demanar un dessitg.. t'alliveres del teu mal karma i a partir d'ara ja tens un karma nou i net. "Els diners es queden, el karma ha d'estar net  perque es el que fa que et puguis reencarnar". Coi, entre aixo i el libre "Maleit Karma"... fa que em tiri i vagi a fer la meva puja.



Un cerimonial despres i una quasi patinada en aquestes maleides escales que rellisquen que no vegis, ja tinc el meu nou karma net i polidet.. anem a donar una volta per Pushcar!

Botigues, vaques, botigues, monos, botigues i mes botigues.. pero sobretot calor .. molta calor.. Entrem en un Ghat. En un d'aquests Ghats es on varen tirar les cendres de Ghandi un cop incinerat.. I veus com la gent es banya, es neteja, es purifica... pero sobretot.. ostia com saben passar el calor dins de l'aigua!!

Tenim caloreta i sed.. es bo no fer gaires esforcos, aixi qu anem a buscar una terrasseta. Te bones vistes, pero fa calor.. cocacola, pakores i garlic nan.. aix.. a descansar... i entre descans i descans i moguts pel nostre nou i net karma decidim anar a buscar una escola de Ioga, una que hi ha dins d'un temple. Merda, esta tancant.. el amo de l'escola (amo, mestre, professor, diga-li qui sap del tema), esta a Amber.. Ens hem quedat sense meditacio :(

Dons anem a meditar al seven heaven. EL Seven Heaven es una GH que ens varen recomenar els Belgues, els mateixos que ens varen recomenar la Blue House GH. Preciosa GH, realment mooolt maca, tranquila, i neta. Menjem i descansem fins que es l'hora d'anar a buscar el taxi que ens ha de portar a Jaipur.

I en aquest moment, a en Walter li entren les presses de fer neteja del seu nou Karma, apa dons.. una segona neteja no m'anira malament.. tampoc crec que en 4 hores hagi acumulat tant mal karma.. pero si no l'acompanyo realment si que l'acumulare..

Floretes, recitals de mantres, salut i vida a tota la familia desde l'origen dels temps, demanar bona feina en la propera reencarnacio, demanar mes sou en la propera reencarnacio, dessitg cap a l'aigua ;;encan les floretes, mes recital de mantres, aigua a munt i a vall... i per acabar un cordillet lligadet  a la ma (el que anomenen passaport de Pushcar), marca al front i pagament de rigor.

Ara si.. nets i polidets del nostre karma anem a Jaipur.. la ciutat rosa.

No hay comentarios:

Top 10 de les visites