jueves, 21 de agosto de 2008

cal fer tantes curves???

Aquesta es la pregunta que no l'ha deixat dormir, perque jo ja us dic que vaig caure rodona al llit mentre ell buscava un zulo per dormir aquests dies.. Zulo i ubicació geografica.
Diga-li maaaaacu o diga-li que el llit de l'hotel m'abdueix.. us asseguro que no anyoro en absolut els llitets de l'any passat.

Al matí again matinassu padre. Aixi que ens hem llevat i hem anat a esmorzar, no es pot fer la maleta sense haver esmorzat abans. Si si, Mon, les costums son les costums..i esmorzar llegint el diari és una d'elles. jejeje.

Hem fet la maleta i a les 10:30 sortiem en direccio..... a ANDORRA!!! Maaacu passar again per Ripoll, maaaaaacu passar per tota la collada de tosses...N o Z curves en plan rally del mondo. I no, no penso fer previ del GP "la collada de tosses 2008". Mots avançanents, mooolts..(macuuu el avançament en plena curva moooooolt tancada a tres dominguerus) es que hi ha alguns que van una mica lentets.. però que hi farem. Jo m'ho he passat molt be, disfrutant com una enana

Hem passat Puigcerda i totes aquestes boniques poblacions catalanes amb noms digue'm-ne que.... diferents: Urtx, All, Alp, Das, Prullans... i hem fet paradeta per comprar mortiveres. Mai se sap lo dur que pot ser arribar a entrar a Andorra.... i si ens quedem sense menjar???? Cocacola, patates, conos de maiz, i aigua... Que no decaiga la dieta!!

Aixi que curva de dretes, curva d'esquerres hem arribat a creuar la frontera. Megacua d'entrada a aquest pais tant petit.. i no vegis el que ha costat trobar l'hotelet!!

El primer apunt en arribar a la super Andorra es el menjar(ande ta mi arrossssss), es nota molt el menjar, i com no, botigues i mes botigues....i mes.......iiii no, no he comprat roslis encara Mon, tot arriba......com va el previ Monza?:p

Bueno........nus vamos a menjar pizza a.....mmmmm......ja os direm dema, jijiji

petonets dels dos

PD. No podem editar les fotos perque la merda de l'ordinador on estem esta capat!!! aixi que intentarem penjar-les via... el que poguem.. no desespereu!!! ( a mes, Andorra ja la teniu molt vista)

No hay comentarios:

Top 10 de les visites