sábado, 23 de agosto de 2008

Menua fiestaaaaaaaaaa

BUUUAAAA; quina soneta. Hem dormit com nens. Això del banyitu a les 9 de la nit et deixa fet una coca. Ni varem sopar! Be, reconec que tampoc es que ens faci molta falta, ja que de menjar menjem ... pero de guanyar-nos-el... això... mmmmmmm no posaria la ma al foc :P

Avui ens hem despertat mandrosets, arrossegant-nos cuasi cuasi.. No tenim gaires ganes de moure’ns ni tampoc d’anar a dinar a cap restaurant. Diga-li empatx, diga-li que tenim ganes de menjar casola.

El plantejament d’avui ha estat fàcil: anem a comprar 4 coses i dinem a l’habitació de l’hotel mentre veiem la classi!! I així hem fet! Despres migdiadeta i a la tarda, ens hem arreglat i hem marxat a les festes majors d’Arinsal.


Ens ve de gust provar uns restaurants típics d’andorra: Les anomenades Bordes. Hem sopat a la borda de l’avi. http://www.labordadelavi.com/ Es menja moooolt be: parrillada de carn i anques de granota, postres bonissims i tot regat amb un bon vinet (triat pel nen!!). Ara, pica una micona. Al costat, hi ha un petit bar, rollo chillout que mira, s’està be si es estiu, però allò a l’hivern... quina rasca!!!

Maaaacos els castells de focs... però molt mes divertit la festa major (amb orquestra inclosa). Hem rigut molt... A les 4 de la matinada aterrem a l’hotel.

Demà marxem.... demà farem la bossa... dema.... serà un altre dia.

No hay comentarios:

Top 10 de les visites