martes, 19 de agosto de 2008

les vaques fan por

Si la intenció de llevar-se aviat es bona, però només es intencio. :(


Matinassu de rigor, les 9:30 del mati... i baixada a esmorzar a les 10:30. I perque tanquen l'esmorzar a les 11 que si no, ja veuriem a quina hora esmorzariem..aix, no se nos puede sacar de casa!

Suc de taronjeta, suc de pressec, crusanets suicidas, torradetes.. ens hem comportat. Podria haver estat moooolt pitjor. Despres hem tornat a pujar, amb l'excusa de la crema pels herpes s'ha canviat de samarreta.

Aixi que sent bons i generosos sobre les 12 ens hem anat a guanyar-nos el dinar. Sortida, en cotxe, cap a Vallter 2000. No esta pas gaire lluny. Traçades amb el cotxe (obrint a les curves i deixant que el cotxe lliiiiiiisqui).


Un cop arribat (http://www.vallter2000.com/) hem decidit agafar el telecadires, 9 leurus pel trajecte de pujada i baixada. Clar, com no anavem preparats per baixar i pujar caminant... pos... ea!




La pujada pel telecadires sembla molt mes llarga que la baixada. A dalt de la montanya hem vist.... saltamartins i vaques. I las malas bèsties no vegis quins sustus foten.. et giren el cap que casi et menjen!! També hem vist el naixement del riu Ter. Ara entenem perque no hi ha aigua.







Cafe amb llet (a les 13h) a dalt de la montanyeta, a 2534 mts. i baixadeta amb telecadira.


Tranquils, que per guanyar-nos el dinar hem caminat moooolt per setcases, fins a dalt de la creu. Dinaret a Cal Jepet, moooolt recomanable (tant per qualitat com per preu) i molt facil de trobar, ara, no garantim que l'aparcament sigui fàcil. Molt millor si reserveu perque si no, no menjareu.


Ara, m'he llevat de la siesta de rigor i nus vamos a fer unos largos en la piscina (climatitzada, Ramon, climatitzada).


Ala, pos... nus leemus mañana




1 comentario:

lasrala dijo...

Sí senyors! Bones excursions per coneixer aquests mons de Dèu, ja se sap que de vegades no cal anar gaire llun per desconectar.
A veure si posem alguna foto més per fer dentetes als demés, s'ha de currar una mica més aquest blog, si no, no té comparació amb el del any pasat jajaja.
Començo a votar jo. Es clar com que sòc "la maaaaaama"

Top 10 de les visites