miércoles, 20 de agosto de 2008

Macuuuuuuuus els 50 Km de curves que hem fet

Holaaaaa......uffff, ja son les vuit del mati altre cop i tenim molta soneta.

Avui toca excursió a Núria, pero abans farem unes quantes paradetas, perque si amb tantes curves... maqueeeeeeeeeeees!!!

Per començar el mati diari per veure com esta el món, un bon esmorçar, clau de tontacte, embragatje trepitjat i cap a Camprodon
En aquest petit poble lo més destacat es el famos pont, molt maco (mes si esta nevat), es pot donar una pasejada per els carrerons del casc antic que no tan mal.

Agafem altre cop el cotxe i anem a Sant Joan de les Abadesses. Visita al monestir... pero clar, com que es tant aviadet, i els monjos comencen mes tard.. pos nomes visita al claustre i cap a la següent parada en ruta.











Mes cotxe i cap a Ripoll, parada obligatoria en el Monestir. Per 3 leurus per persona es pot visitar i esta molt be. Aixo si, aixo que hi la gent esta enterrada alla, cadascu es lliure de pensar, perque els llocs on tan son mooooooooooooooolt petits, diga-li.... que eren petits,.. diga-li que els varen fer a trossets (ho sento molt honorable Guifre el Pilós).

Una vegada feta la visita que no dura molt mes de mig hora, tornen al cotxe i posem rumbo a Ribes de Freses pero algo va pasar........ que algu va donar hachasu al volant i vem anar direcció La Pobla de L'illet, deixant que el cotxe lliiiiiiiiiiiiiiiiiiiisqui.. :p


Que vàrem parar?? nononononon.... mes curves, mes curves... Sant Jaume de Frontanya.... mes curves... 2 hores de curves.... per anar a parar a un petit poblet anomenat Vilada, al restaurant Comelles, un vermutet i un dinar moooooooooolt bo (nus estamos poniendo ta el culo) i molt be de preu, menjar casola!.



Ara siiiiiii, ja cap a Ribes de Freser, maqueeeeeeees curves, moltes, si no teniu presa com 24 km de bones curves (qui diu 24 diu.... 48 d'anada i tornada), indispensable anar amb conte, carretera algo estreta en alguns llocs.

Ja tem a Ribes, pasejada per el riu i el poble, no es gaire interesant culturalment. :p Excepte que la Patri s'ha posat a fer diana amb els patos i fer curses amb les ovelles :P




Agafem cremallera per pujar a Núria, uns 19 leurus per persona i cap a munt. (com sempre hem arribat a ultima hora i hem agafat l'ultim tren), ja es això en nuestra linea.


Hem estat algo més d'una hora fent el cabra amb els burritus catalans, (nomes hem vist un...tan en extincio???):p

Hem fet moooooooooooltes fotus, la millor la Patri tocan un PONI (sisi, com es pot veure a la foto)......noooooooooo no tenia por...... i aixo que ha estat amb lleons i gamusinus assasins. :p



Tem mooolt cansats, tornem a l'hotel... avui ni jakucis ni res de res... soparet a aquell restaurant tant bo de Camprodon... http://www.webcasamarques.com/a menjar arrussitu... i a clapar-la que dema sera un altre dia.



Petonets

No hay comentarios:

Top 10 de les visites