viernes, 22 de agosto de 2008

Ens hem de guanyar el dinar!



Vaaaaaaaaaale
Fem cas a la mama i avui NO hem anat de compres per Andorra la Vella… Ens hem llevat i hem esmorzat. A veure, l’esmorzar estava molt be, però sense diari. Al nen ja li va be, perquè com m’enredo llegint-lo i ell acaba abans, dons això d’esperar-me no li acaba de convèncer.. “cal llegir ARA el diari???, No has acabat??? Vaaa marxem!!!”

Aixi que sense diari l’esmorzar ha estat mes rapidet: suc de la júver, llet (semidesnatada, desnatada o de soja –no en tenim de llets normals???-), truiteta de patates, torradeta amb embotit.. etc.. eiiii, que ens ho hem repartit! No ho he menjat tot jo soleta!!

Un com el dipòsit (personal) ple hem agafat el cotxe i….. hem anat a petar a Arinsal.. On ens oferien una meravellosa excursió per la muntanya mentre els operaris anaven tallant arbrets… diga-li mandra, diga-li que no teníem ganes de fer la cabreta, diga-li que no volia que ens caigués cap arbret al cap... o que feia 25 graus i teníem una calorada del cagar-si. Així que hem tornat a pujar al cotxe i hem anat cap a Pas de la Casa.


Quina diferència de temperatura! Vaja! 9 graus!! I com que tampoc anavem gaire abrigadets, dons hem decidit anar de compres. SISISISISI: bambes, sabates, jerseis, maquina d’afeitar.. vaja, que ens hem firat. I quan ens hem adonat estavem rodejats de bosses, de boira espessa i humida (clar, es boira), de restaurants gabatxus amb molt mala pinta! I el que és pitjor: les 4 de la tarda i sense menjar!


Aixi que hem agafat el cotxe i hem tornat a Andorra la Vella. Pel cami ens a atrapat la boira... i quina boira!!! hem corregut mes que ella, jejeje hi hem fet unes fotos de "el ataque de la boira blanca". Clar que ens hem posat per un cami una mica complicadillu... i per treure el cotxe, pos... ha costa una mica...vaja aqui podeu veure el cotxe.. aguantant-se amb tres rodetes.. .... maaaaaaaaaaaaaco






Dons com deiem, cap a Andorra la Vella que hem descobert un restaurant QUE ES MENJA MOOOLT BE!!. Hem dinat una fideua negre (i jo he llegit el diari :P). El restaurant es diu Don Denis http://restaurantedondenis.com/ T’ofereixen aperitiu (gentilesa de la casa), dines com un senyor, i de postres cava i pastetes (regal de la casa). Es moooolt bo i a mes gens car!

A la tarda ens hem replantejat la nostra “activació” i hem anat a caldea. Dues horetes que si no quedem com iaius.... i clar, no hem arribat al sopar.. simplement ens hem tirat al llit i.... fins dema.!!!

No hay comentarios:

Top 10 de les visites