viernes, 29 de julio de 2011

Jodpur. La tornada a la crua realitat india


Ja hem arribat a Jodhpur, no sense abans disfrutar de tots els sorolls possible en el nostre tren de tercera classe. Pets, rots, mobils, crits, mes mobils…un gran repertori  nomes interromput per les petites hores de son que hem tingut. Per sort, l’aventura de trobar el nostre vago del tren ha estat menys aventura. En aquest cas l’estacio contava amb un sistema de senyalitzacio per cada vago. Mes facil ;)


A les 5 de la matinada ja estavem a Jodhpur.. en Walter I la Romina havien de venir sobre les 14h. Ahir, a la zona del llac, varem coneixer un parell de Belges que ens varen recomenar una GH a Jodhpur.  I cap alla que anem.
L’estacio de trens esta plena de gent.. son les 5 del mati I no se que fan… potser hi viuen.. o potser dormen perque passa aire.. no ho se, jot inc tanta son que ni m’ho plantejo.. tirem escales amunt.. a la dreta… cap avall… tothom del tren ha desaparegut. Queden 4 tuck tucks.. Per anar a la Blue House GH? I et fan aquell movement de cap que no saps que et volen dir.. (pero que ja sabem que vol dir gracies  les indicacions del Manu, Pedro i Toni, que per cert, nois.. ho imito forca be, jijijiji).  100 Inr.. si  home! Estic dormida pero no tant… aixi que negociem i ho treiem per  30 Inr.

El tucktunero ens porta a una GH que no es.. aiixxxx, a aquestes hores estem tots clapats. Nono! A la Blue House!! I alla anem! Tenim dues habitacions una per la Romi i en Walter I una altre per nosaltes.. J
Descansem una mica.. son les 6 del mati.. aixi que a les 11, un cop hem dormit I ens hem dutxat I hem esmorzat un pancake de banana… anem a donar una volta.. a la torre del relotge..

Vaques, tuktucks, indius, pitos i mes pitos.. crec que no m’acostumare a aquest soroll infernal.


A les 15:00 an aparegut!! ROMIIIIIII, WAAAALTERRR!!! Iuju!!! Ja estan aqui!! Els deixem descansar una miqueta mentre nosaltres anem a fer una dutxa. La segona del dia!
Sortim a les 4 I com aqui tot tanca a les 5 deixem per dema la visita al fort. I anem a veure els Jardins de Umaid Bhawan. Anem fins la placa del rellotge I alla negociem un tuc tuk.. el treiem per 50 Inr.


Tela quin caseta.. be es tracta d’una caseta, d’un hotel de super luxe (habitacio mes economica surt al modic preu de 800e) I d’un museu. L’entrada al museu 50 inr per persona (inclou la camara I una patetica explicacio d un dels guardies I la visita a uns quants tractors dels que li agraden al mon).


De baixada, un altre tuk tuk. Aquest una mica mes car.. quan no hi ha compentencia es el que passa . 100 Inr. I cap a la GH. Una altra dutxa I a sopar alguna cosa que fa gana. 

Hem anat a sopar al restaurant al Jhankar restaurant.

Al loro amb el menu per a 4 I els seus preus!
Aloo Firdaus: una mena de patates estofades que piquen una mica 90 inr
Vegetarian pakora 80 inr
Paneer Pakora: amb formaggiiioooo 80
6 coca coles 40*6unitats (sisisi, jo prenc cocacola que segur que no fa mal la panxa)
Plain rice per a en Walter: 40
Garlic naan 40 inr
Cheese naan 45 inr 

Tot uns 635 inr amb taxes incloses.. uns 10e 4 persones.. :) igualet que a barcelona!

i apa ara anem a dormir que dema toca matinassu per veure el fort sense caloreta. Un petonas!!!


1 comentario:

Toni vidal dijo...

El dissabte 30 de juliol de 2011, ANTONIO VIDAL ESTEVE ha escrit:
> ¡¡¡¡¡Compaaaaanys una salutaçió desde ecuador!!!!!!! Això del tren de la India i les desventures que us passen m'identifico alguna que altra n'he viscudes que si l'autobús es passa de parada no ens diu res a on hem de baixar, després la odissea per trobar el número de vagó etc..
> ¿us heu adonata que per dir si inclinen el coll de dreta a esquerre o d'esquerre a dreta la meva germana quan vam anar per primer cop li posava molt nerviosa perquè no s'entenia aquell gest.
> La veritat que per anar a la India cal un curs accelerat de moltes coses.
> ¿A dia d'avui quina impressió teniu?.
> Bé companys una forta abraçada. Arreveure.

Top 10 de les visites