sábado, 31 de diciembre de 2011

Menjar i dormir a Xile

San Pedro de Atacama:

Dormir:
Hostal Don Raul
Hostal Don Raul: http://www.donraul.cl/,
Direcció: Calle Caracoles 130, San Pedro de Atacama
Preu i Comentaris: contractat per internet.. be de preu i si hi ha terratremols dons tranquils, perque el sostre es de palla i si cau no fa mal :P. L'esmorzar es generos i complert. Wifi gratuita a la zona d'esmorzar.





Menjar:
Parrillada a la Casona
La Estaca: http://www.laestaka.cl/
Direcció:Caracoles 259 B.
Preu i Comentaris: Aqui varem demanar el menu del dia, una sopa de tomàquet, un carpacccío de bou i salmó amb fideus. Tot molt bo, uns 12.000 pesos per persona.

La Casona: http://www.lacasonadeatacama.cl/
Direcció: Al carrer caracoles, on esta tot ;)
Preu i Comentaris: aqui varem repetir, perque tot estava boniiiisim! ssobretot la parrillada per a dos. Nosaltres erem 4 i dos varen demanar el menu, i dos la parrillada i tot ho varem compartir. Bonissim i perfecte!


La Serena

Dormir:
Hotel Enjoy
Hotel Enjoy la Bahia http://www.enjoy.cl/enjoy-coquimbo
Direcció:
Preu: desconegut, anavem a treballar
Comentaris: un hotelas de 4 estrelles que no varem aprofitar.... Wifi a l'habitació. l'esmorzar molt bo i generos, aixi que cal baixar amb temps per poder aprofitar-ho!





 Menjar:

Las Machas, un classic...
Bakulic Restaurante: http://www.bakulic.cl/
Direcció: Avenida del mar 5700
Preu i comentaris:  varem menjar albacora grillada con costra de tomates secos al pesto acompañada de risoto de quinoa con mariscos i unas machas per picar. Vi: un Santa Digna Chardonay. L'entorn i la música molt be. El pisco, molt bo. Un servei normalet.






 

La taula del Tololo Beach
Tololo Beach:
Direcció: Av. del Mar 5200
Preu i comentaris:  varem menjar un Jardin de mariscos, nachas a la parmesana, ostiones al pil pil, rollizo al verde cebollin con camarones y arroz tololo. De postre, un acaramelado de manzana con helado de vainilla. Vi: un Tamaya Chardonay, 2008. Molt bona musica ambiental, gran lloc, ben ubicat, un menjar bonissim i una decoració preciosa. No hi gens de soroll.







Entrecot a lo Pobre
Hacienda Santa Cristina http://www.haciendasantacristina.cl/flash.html
Direcció:  Ruta D 505, Quebrada Seca -Ovalle Km.4
Preu i comentaris: varem menjar un entrecot a lo pobre (amb patates, amanida, ou ferrat, es a dir que de pobre no te res), pastel de lúcuma (per provar la lúcuma.. pero no mata). Es un lloc plàcid, agradable, el menjar molt bo, es pot dormir.. vaja un lloc per desconectar de nivell!


Valparaiso i Viña del Mar

Dormir:

Dormiem a Santiago, així que va ser excursió d'un dia

Menjar:


Marisco Salteado, restaurant Caruso
 Restaurant Caruso:
Direcció: Av. Cumming 201, Valparaíso
Preu i comentaris: varem menjar empanades de marisco, que estava molt bones, el marisco salteado no recomanem perque estava molt sec, el Chupe de Jaibo (que es cranc) i de Locos es com una mena de canalons a base de marisc. Pel nostre gust hi varen posar massa formatge ratllat i va matar el gust al marisc.
Zona de Puerto Montt / Puerto Varas

Dormir



Habitació de la GH

Canales del sur: http://www.canalesdelsur.com/  Direcció: Av. Vicente Pérez Rosales 1631-A, Puerto Varas  Preu i Comentaris: fantastic, casa rural, al costat del llac. Familia encantadora, habitació neta amb bany privat. Esmorzar generos i fet al moment.. lamentablement no recordo el preu per nit.
 
Menjar

 
  
Vistas desde la mesa del Rancho
Rancho Espantapajaros: http://www.espantapajaros.cl/
Direcció: Quilanto, Km6 desde Puerto Octay a Frutillar.
Preu i Comentaris: Evidentment es un restaurant recomanat per la gent local. Un bufet lliure molt bo, amb bones vistes al llac, al volca Osorno, amb animalets (vallats) i molt d'espai per correr els nens. Preu bufet 24.000 pesos

Restaurant Quetalmahue
Restaurant Quetalmahuehttp://restaurantequetalmahue.es.tl/Inicio.htm
Direcció: A 12 km. de Ancud, al poble de Quetalmahue
Preu i comentaris: aqui varem anar a petar perque ens varen recomanar que era el millor curanto al hoyo que es menjava per la zona. El restaurant, net i polit.. ara que l'aspecte extern no li dona massa confiança. El Curanto estava bo.. per ser el que es, clar..

Calafate:

Dormir:



Zona esmorzar Hostal Pioneros
Hostal Pioneros: http://www.glaciar.com/hostel-calafate-pioneros.html
Direccio: Pioneros 251, Calafate
Preu i comentaris: a veure, vaig passar dos nits perque el trequing pel Perito Moreno ho requeia. Vaig agafar habitació individual amb bany, evidentment que les compartides son mes barates. Sobre uns 56 Usd, la nit. Esta lluny del centre (pa lo bueno y pa lo malo). Aprop hi ha un forn on es poden comprar empanades per les excursions.




Menjar

 
Cordero patagonico per a 2
Restaurant: Parrilla don Pichon
Direcció: Pto Deseado 149  El Calafate, Santa Cruz
Preu i Comentaris: Per menjar el millor cordero patagonico. Es paga, pero es boniiisim. El millor es que et venen a buscar a l'hotel (sigui bo o cutre) i et tornen a portar. Varem prendre unes verdures al Rescaldo, el cordero patagonico, de postre, la copa don Pichon i ver beure, un Don Nicanor malbec. El somelier del restaurant es molt bo. Ojo, o vas aviat o reserves.. perque esta a petar.

Punta Arenas

Dormir:


Entrada de l'Hostal Art Noveau
 Hostal Art Noveau: http://www.hostalartnouveau.cl/
Direcció:Lautaro Navarro Nº 762
Preu i comentaris: a veure, el esmorzar es el classic que us trobeu a tot arreu a la patagonia. El problema que te es que les habitacions donen al menjador i escoltes tot el xivarri. La wifi funciona força be. El Hostal es centric.No gestionen excursions.
 
Menjar
Me & Pisco & la Luna
Restaurante la Luna  http://www.laluna.cl/
Direcció: Bernardo O'Higgins 1017
Preu i comentaris: el millor pisco amb diferencia! Un Chupe de centolla (un classic a menjar a la zona) i un pisco Sour, 14245 pesos
Puerto Natales

Dormir

Patagonia Aventura
Direccio: Tomas Rogers, 179
Preu i comentaris: 20.000 pesos una habitació triple, que nomes utilitzava jo. Els banys tots son a compartir. Correcte, net, l'esmorzar generos. Bon lloc per contractar excursions. Ell es alpinista i coneix molt be la zona de les Torres del Paine. Es poden llogar motxiles i tots els estris necessaris per poder fer el treking.




 


Menjar:

Pastel de choclo, Casa Magna
Casa Magna
Direcció: c/ Bulnes 370
Preu i comentaris: Es el restaurant on va la gent del poble, per tant els preus son mes baixos i el menjar casola. No es pot demanar "a la carta", perque hi ha menu del dia. Jo vaig menjar: sopa de xampinyons, pastel de choclo y postre. l'aigua a part. Total: 4200 pesos. Recordeu que del preu del menu, l'aigua es a part.
Important, te wifi i et pots conectar gratuitament!!!





Afrigonia
Direcció: eberhard #343
Preu i Comentaris: Es el restaurant de luju / fusió de Puerto natales, aixi que cal esperar que es car. Vaig menjar un Austral king (el centollo de la zona, be en realitat un tastet dels tres tipos de manera de cuinar el centollo) 9500 pesos, una mariscada 8300 pesos, una copeta de vi blanc... 6000 pesos i un madiba (el postre).. 3500 pesos.. total: 27000 pesos

1 comentario:

Patricieta dijo...

Otros restaurantes, esta vez en Santiago de Chile
- zona Patio Bellavista: "Como agua para Chocolate"
- zona centro Comercial Costanera: "KM2" y "Tanta" ( éste último restaurante Peruano, que curiosamente son muy buenos en general, reconocido por los propios chilenos!)
- zona Lastarria, "Sur Patagonico"
- zona las Condes "La Mar"; marisquería muy recomendable y "restaurante Happening" (Apoquindo 3090), para una comida/cena informal y rápida. Especialidad en carnes, ensaladas variadas y muy sabrosas, entorno agradable, con buena bodega y servicio excelente.

Top 10 de les visites