miércoles, 18 de agosto de 2010

La Pasio turca

Sisisis riuten de la passio d Esparraguera. Aixo es la Passıo turca.

Des de Pamukkale teniem un dia de marge que haviem previst per si passava algo. I no ha pasat. Aixi que teniem tres opcions:

a) ens quedem a Pamukkale el dia 18 per descansar i no veure res (morts de calor) i agafem un nıght bus fıns a Istambul (110 LT els dos). Arribem a istambul despres de 11 h petats i a recorrer la ciutat. A la nit empalment cap a l aeroport

b) agafem un bus cap a la platjeta (unes 4h) per estar una estona i assegurar-nos de que tenim un night bus cap a Istambul. Arribem a istambul despres de 11 h petats i a recorrer la ciutat. A la nit empalment cap a l aeroport
c) agafem un bus de dia (a les 10.00 am) i ens fotem 11h de bus cap a Istambul. Arribem a les 22.30 a Istambul i busquem un lloc per dormir. Descansem i el 19 visitem la ciutat.


Evidentment el millor planing es el C aixi que ja us podeu imaginar que estem a Istambul, petats despres de tantes hores de bus, amb el cul pla i l esquena morta. I aıxo que no hi havia gaire gent al bus i ens em pogut estirar com ens ha donat la gana. Ens hem despedits amb plors de la Romina i en Walter (que s ha rapat la barba i el cabell i sembla un skin head) i esperem veure´ls molt aviat a Mılan perque ens deuen un risotto i un tiramisu ;)


Hem anat amb la companyia Anadolu. Quina diferencia!! que si un Kaptain i la tripulacio del bus (com si fos un avio!!). Ens han donat de beure i de jalar (i han obviat l asquerosa colonia!). Teniem pantalla de TV i internet durant tot el viatge (i jo sense netbook :( ).

Be, anem a clapar que dema es un altre dia.

3 comentarios:

lasrala dijo...

Oio cocina!
Estaré esperant-vos.
Fins demà.

Patricieta dijo...

Amb esmorzar del pais?? Croissants?? :)

Lluis dijo...

Sense netbook? ai, ai... mira que deixar-se un imprescindible...

Top 10 de les visites