miércoles, 15 de junio de 2011

14809/ JSM JU EXPRESS

Us presento el nostre nou bitllet de tren de la classe AC3 (Aire condicionat a 3 nivells). Aquest bitllet ens ha de portar el dia 28 a la nit cap a Jodhpur on ens hem de trobar a mig dia, en algun lloc desconegut, amb en Walter i la Romi. Sisisisissis, s'han animat i venen amb nosaltres a descobrir el meravellos mon de la India!



Bitllet de tren

  Hi havien dos estacions a Jodhpur per escollir: Jodhpur CBA (JUB) i Jodhpur JN (JU). No tenim ni idea de quina es quina.. Hem anat a veure el mapa de Jodhpur pero no ens ha aclarit gaire. Hem trobat dues estacions: Estació de trens Raika Bagh i estació de trens de Jodhpur. Vist que no ens quadrava amb cap de les dues que l'aplicatiu ens mostra, hem intentat mirar si es tractava d'algun altre Jodhpur. Com¿? a veure.. cuantes hores diu aqui que triga el tren.... i quantes hores diu la guia que triga el tren... aixi que ens hem llençat, hem cregut que es el Jodhpur que volem anar i hem triat Jodhpur JN (JU). Pel nom, mes que res.. ens sonava mes centrica.. jajaja.
Aixi dons, un cop triada la destinació ens queda triar quina categoria de vago volem anar. Viatjarem de nit. Per varies raons, la principal es per aprofitar molt be els dos dies que tenim a Jaisalmer, la segona es perque en Walter i la Romi arriben al migdia a Jodhpur i es el tren que ens va millor per trovar-nos,  i la tercera es que d'aquesta manera ens estalviem una nit d'hotel :).

Nomes quedaven lliures la AC3 i la sleeper. No hi ha molt on triar.AC3 és molt similar a la AC2, però té tres fileres de lliteres - alta, mitjana i baixa – disposades a una banda del tren (sis en total en un costat del passadís), i a l’altre banda dos (superior i inferior). És més concorregut que la que hem triat per anar de Delhi a Jaisalmer (de 2 nivells). No té la privacitat de les cortines i llums individuals en cada lloc.

La llitera del mig està plegada contra la paret.

Igual que en AC2, un assistent distribueix coixins, llençols i mantes a la nit, però per si acas nosaltres portarem els nostres sacs de dormir. Les lliteres es converteixen en seients per al seu ús durant el dia, pero com teoricament agafem el tren a les 23:15. I dic teoricament perque al igual que el primer tren que hem d’agafar, tots els horaris els canvien el dia 01/07, pero encara no tinc ni idea de com ho haurem de verificar.

Alguna cosa d'aventurilla haviem de tenir, no?

3 comentarios:

Jordi dijo...

Jo de vosaltres utilitzaria el sac de dormir propi..... :-)

Patricieta dijo...

ja en portem ja.. fliparies amb el nostre sac de dormir :)

Patricieta dijo...

Per cert, he llegit en algun lloc (no ho recordo) que si no portem el e-tiquet impres, hem de pagar una multa de 50INR (no arriba a un euro). Pero ja us ho confirmarem desde alla (per si acas, ho portarem impres, jijiji)

Top 10 de les visites