domingo, 5 de junio de 2011

Llimac

LLimac: Els llimacs o llumacs són mol·luscs gasteròpodes terrestres sense conquilla, o amb conquilla reduïda i interna, de l'ordre dels pulmonats.

Dons avui ens hem fet un fart de veure llimacs. Paraula que entra dins del grup de "paraules que t'estas inventant i que no existeixen en Català". En aquest meravellos grup de paraules hi ha també la paraula "Rodanxa".

Esplanada per acampada lliure
Avui ens hem llevat, com ahir, per anar a esmorzar sense que s'ens faci tard, jeje. La idea es fer una excursió fins la zona de l'Hospital, però vist l'hora que és i que tenim gairebé 4 hores fins a Barcelona i hem de dinar pel camí, no convé fer la excursió de la nostra vida. Aixi dons, anem fins la zona d'acampada (abortada ahir) i deixem el cotxe per fer una passejadeta d'uns 4km (jejeje, ho hem calculat amb l'Ipod).




La zona val a dir que es preciosa. Acampar aqui ha de ser increible. Haig de dir que quan hem arribat la casa on es demanen els permisos per l'acampada destava tancada i, per tant, l'acampada no és permesa. 
Comencem a caminar. Estem sols amb la natura, el riu.. i els llimacs :). Hem vist una cascada i no, no hi hem caigut tot  :) 

Voliem arribar fins la zona de l'Hospital, pero es massa lluny i s'ens farà massa tard. Aixi que retornem cap al punt on tenim el cotxe per anar-hi motoritzats.


 
Carretera tallada.

Grans cascades, un camí perillos amb moltes curves,  túnels sense llums i carretera mullada que s'acaba amb unes vistes a l'esplanada de l'hospital i una carretera sense fi. Això significa que hem de tornar a casa.


Per dinar: recomanació, al poble de Santaliestra, el restaurant Hotel del Ésera (crta de Graus a Benasque). Plats generosos i molt bons.




No hay comentarios:

Top 10 de les visites