jueves, 2 de junio de 2011

El visat a l'Índia

Per poder anar a l'India es necessari gestionar el visat abans. Nomes hi ha una empresa a Espanya que eta autoritzada per realitzar aquests tramits: Arke BLS. Si us mireu la pagina web es com una mica caotica. Repeteixen la informació mil vegades, amb lo fàcil que és posar-ho nomes una vegada i per ordre cronològic.

Cal tenir en compte que el visat es vàlid desde la data d'expedició i no pas desde la data d'entrada a la India, per tant, controleu molt be les dates no sigui que es caduqui estant dins de la propia india. 

Després d'un gran estudi de la pagina web, us adjunto els passos bàsics:



S'han d'entregar una serie de documents a l'oficina de Arke BLS que tenen a Barcelona o directament enviar-ho per Seur. Els documents son els següents:

  • Impres de sol·licitud de visat correctament cumplimentat amb les instruccions que es detallen.
  • 3 fotografies identiques, de front, de mida passaport.
  • Fotocopia de la pagina principal del passaport.
  • El passaport original, que ha de ser vàlid per més temps que el període d'aplicació del visat i en qualsevol cas no menor a sis mesos. El passaport ha detenir un mínim de dues pàgines lliures per estampar el visat i el segell d'entrada a l'Índia. Per emetre un visat de turista ha de transcórrer 30 dies des de la data de caducitat del visat de turisme anterior.
  • Documents addicionals al tipus de visat que es sol·licita. En el nostre cas es un visat turista. 
    • Els titulars d'un visat de Turisme, que després de l'entrada inicial a la Índia tenen planejat visitar diversos països en un itinerari turístic, tindran permesa l'entrada dues o tres vegades al país sempre que tinguin un itinerari detallat i documentació de suport.
    • El Visat de turisme amb dos o tres entrades tindrà un segell en el sticker del visat que només es posarà si presenta els bitllets de avio demostrant que viatja per Àsia i entra una segona vegada a l'Índia. Ha de portar la reserva de bitllets a l'hora de demanar el visat.
    • Si el visat / sticker del visat de turisme no té el segell de restricció d'entrada d'aquí a dos mesos, el turista no pot suposar que se li permetrà tornar a entrar a l'Índia d'aquí a dos mesos. 
  • Fotocopia de l'ingres bancari. 
    • Preu del visat: 64.20 euros/persona + les tasses d'enviar mitjançant SEUR ST24, que son 22euros amb un màxim de 2 passaports per tramesa. S'ha de fer un ingres pel total dels serveis a una de les següents contes, aixi que a nosaltres ens toca pagar: 64.20+64.20+22 =150.4 euros.

Banco Sabadell 0081-0367-15-0001278034
Banco Popular 0075-1410-72-0600081212
Banco Santander 0049-1774-78-2710014141
BBVA 0182-6356-43-0201530698.
La Caixa Cta : 2100-5757-90-0200026446
    • Quan es fa l'ingres s'ha deixar molt clar en la propia transferencia, en el cas de que es tramitin més d'un passaport, en el concepte posar el nom d'una persona i a continuació TRAMITACIÓ_ PASSAPORTS. En el nostre cas: Patricia Garcia Perez - tramitació 2 passaports.

  • l'Impres de devolució del passaport, unicament si s'entrega tota la documentació a les oficines d'Arke BLS. Un document que avui no tinc manera humana de trobar dins de la seva pagina web.

Avui enviem tota la documentació,  veure com ens en sortim d'aquesta.

2 comentarios:

Patricieta dijo...

A la nit penjo fotos del xitinguitu d arke de Barcelona. Per cert, del que val el visar 55eurus s'ho queda l amainada, 7,2 arke. Tela marinera!!!!!

Patricieta dijo...

si, deu ser per pagar el veterinari de les rates de Bikkaner!

Top 10 de les visites