jueves, 4 de agosto de 2011

Gwalior, alla on no cal anar

Namasteeee

Matinassu dels grans per poder anar a veure el Taj Mahal. A les 6 ja haviem recorregut el kilometre que separa la nostra Gh o hotel o el que sigui, de la porta est del recinte del Taj.


L entrada? La irrisoria quantitat de 750 rupies per persona. Sort que entra un guia, a una botelleta d situa i uns portectors de les sabates per no tacar el meravellos marbre blanc.

El guia que ens va tocar ho va fer forca be. Ens va explicar forca histories del Taj, de l esistencia del Taj Negre, del perque del s 22 escalons per arribar a dalt del Taj, dels 8 i 8 jardins i de les 56 fonts... Impresssionant. la sesnsacio es que realment es una obra d art, Aqui l arquitecte de la casa diu que es perfecte, les proporcions son ideals, molt armonios. Realment es un gran edifici dedicat a l amor que es professava a Muntah. Et quedarires mirant-lo hores i hores... Be, varem estar quasi 3

Finalitzada la visita, varem tornar a esmorzar. Un esmorzar que dei ava una mica que dessitjar, amb una mermelada quimica, quimica, quimica. Molt quimica.
Dutxeta i cap a Fathepur Sikri!!

una hora en cotxe, per autopista.. Be' una autopista amb vaques, motos,. Cotxes contra dire ciò i amb un suplement de 100 rupies per portar l aire acondicionat.

Molta calor, molt venedor, molt agobiats, molt molt..tant que en Walter es va dedicar a vendre postals als turistes.

De Tornada varem a anar a l estacio de trens. Alla, varem buscar 4 tiquets de unreserved class (uns 42 rupies) i varem esperar un tren que anse a Gwalior. En el tren varem pujar a un. Tier 3 class amb aire acondicionat i quan va venir el revisor varem pagar el suplement de differenzia de classe. I varem arrivar a Gwalior, un tuctunero va venir a dir-nos que sabia d un bon hoatel....Fins Aqui tot normal. Ara comenca el Pericle..


1 Gh? Ens porten a una GH que sembla el Bronx, evidentement no acceptem i anem a una segona
2 GH molt luxosa, realment fora de les hostess pretensions
3 GH amb un jardi verd, prometia... Per 30 euros.. Ara entrem i allo era asqueros, brut, llencols tacats....
4 GH plena, aixi que no hi ha opcions
5 GH sense aigua calenta, haviem d anar a al cuina a buscar l aigua calenta
6 GH plena
7 GH sense aigua caletta, amb les habitacions que quedaven davant de la cuina, llastima de no fer fotos d aquests portentos del turisme!
8, bingo! Hotel fortuna, 40 euros amb esmorzar inclos i aigua calenta sense restriccions!
Tot aixo durNt 2 hores! Aixi que poques ganes ens queden de veure la ciutat. Sopem al restaurant, mooooolt bo!



I anem a dormir, que fa suneta aixo de buscar lloc per clapar.

Per cert, despres tampoc estava tant net i tos 4 hem acabat dormint dins del sac

No hay comentarios:

Top 10 de les visites