lunes, 1 de agosto de 2011

Raj Mandir. cine a la india no te preu

De les coses que pots fer a Jaipur i que son especialment divertides i que no passes calor es anar al cinema. Aixo es el que varem fer.

Al mati ens varem llevar a una hora raonable, estavem una mica cansats de la pallisa del dia anterior. Ens fem grans i aixo d'anar d'un lloc a l'altre en bus ja no esta fet per nosaltres. A mes, anant 4 les despeses de taxi son compartides entre mes gent ;).

Varem agafar el tuk tuk i varem anar cap a Amber. L'entrada ja comenca a ser un classic: 300 rupies per persona. Varem fer una volta ben llarga, es forca maco el fort.. pero sincerament, un cop vist el Meranghar aquest ja no es tant espectacular. I com deia el Manu: "et faras un fart de veure forts".

Vare tornar a dinar a la GH, es menja be i sa. Varem descansar una estoneta i a la tarda ens varem animar a anar al centre. Aix! la que es va liar.. va comencar a ploure.. pero quan dic ploure es ploure en serio. Es van comencar a inundar els carrers i nosaltres 4 en un tuc tuc. L'aigua entrava ja dins del tuk tuk i ni us explico els miraments que tenen els cotxes al teu voltat quan plou.. apa, tots xops.. el viatge en tuk tuk va durar 15 minuts. El temps per adonar-nos que allo no era una aventura, era una bojeria. Apa, torneeeem a la GH. No tenim sabates seques, no tenim pantalons nets secs, no tenim samarretes seques... aix quin desastre.

Ens estirem, ens relaxem veient la pluja, i esperem fins les 6 el tuktuneru suicida de la pluja ens torna a venir a buscar. Ara ja no plou tant.. i ens porta a veure el Water Palace i el Wind Palace iluminade, i com no a un Muguel Area.. (es com anomenen a una zona d'artesans que et volen encolomar joies, vestimenta i qualsevol altre cosa). Passem del Muguel Area perque no tenim moltes ganes de shoping.

Water Palace











Palau dels vents
El tuktunero no esta molt content perque no hem comprat aixi que esta morrut tot el cami. Tornem a la GH, on es queden la Romi i en Walter, i nosaltres marxem al Raj Mandir!!!

Al mati haviem preguntat per anar al cinema, hi ha 4 sesions (lamentablement ara no recordo els horaris, pero dues al mati, una a mitja tarda i despres la que nosaltres anomenem la sesio golfa.. per a ells, la de les 21h). I es que el cine i la peliculeta en questio dura 3horetes!.

El Raj Mandir es considerat el cine mes gran de tota la India i part d'Asia. Quan varem anar a comprar les entrades hi havien de dos tipus: esmeralda i diamant. Evidentment les esmeralda son mes cares (120 rupies per persona). Clar que s'ha de fer cua per comprar les entrades, cues que son separades per les dones i pelss homes. I com que son poques dones les que compren les entrades i molts homes els que feien cua, en menys de 2 minuts jo ja tenia les nostres a les mans :)

El cine consisteix en una sala enorme, que fa de hall, despres una mena de caminets que et porten a la teva zona on hi ha sofas moooolt comodes, i despres l'entrada al palco (teniem les entrades cares, les de palcu). Les cadires estan mullades, i que passes un fred de collons. Quan dic que el cine es enorme es que es enooooorme.  A mes, te mitja part, com quan anavem al cine quan eren petits i havien de canviar de rodet :p

La qualitat de la peli es la mateixa que la de qualsevol pelicula de hollywood!!! I sincerament tampoc es que ens importes gaire. L'argument, molt cutre als nostres ulls, es centra en la vida d'un xulo piscines perdona vides que es passeja amb texans que marquen paquet i ulleres de sol, i atonyina a tothom que es troba pel cami. Tambe s'enamora i a la que et despistes, es posa a ballar, amb comparsa, a qualsevol raco. El millor de la peli son els indis que la miren que xiulen cada cop que surt el seu heroi perdona vides, s'emocionen sorollosament quan es correspost per la noia, riuen com bojos quan algo fa gracia, animen els personatges a atonyinar-se.....de veritat, no te preu!!


Per cert la peli en questio es Shingham. I quan va sortir de l'aigua el paio totes les dones del cine es varen posar a cridar com a bojes. Realment impressionant.

3 comentarios:

Mireiuca dijo...

jajajaja genial la experiencia cinematogràfica!!

Jordi dijo...

Amb quin idioma són les pelis??

Patricieta dijo...

En Hindu, Jordi.. el cinema Boolywoodiense es en Indi. Pero tampoc cap saber idiomes per entendre la peli.. ajajjaaja

Top 10 de les visites