viernes, 5 de agosto de 2011

Relaxadament com qui no te res mes a fer durant tot el dia, ens hem llevat. Com que no haviem quedat a cap hora per esmorzar, els astres ens han fet posar d acord instintivament. Just despres que la RoMi m envies un missatge per dir-me que a quinta hora anavem a esmorzar. No seria el primer contacte "astrologic" del dia.

Durant l esmorzar varem pensar que que coi feiem en aquests ciutat toalment evitable. Aixi que varem buscar un hotelet maco per descansar a la seguent parada: Orchha

Check out a les 12 i cap al tren a fer la mateixa jugada que el dia anterior: compra de bitllet barato i depres ens anem al la tercera classe amb aire acondicionat.

I 1 horeta mes tard arribem a Jhansi. 150 rupies, un tuc tuc i 20 km arribem a l oasis de pau d Orchha i el nostre petit hotelet: Orchha ressort.

Son les 5 i tenim gana, anem a menjar alguna cosa, al Betwa. Menjar bo i millors vistes. I quan acabem anem a donar una volta.

Sense saber com ens trobem amb un xavalet de 23 anys, que fa un mes que s ha casat i ens commenta que estudia per astroleg. Sisisisi, 15 anys d estudis i en porta ja 10. Porta DOS pedres insertades en les cames: un rubi i un zafir blau que l ajuden a camminar. El seu avi, es un guru astroleg de 102 anys, i ell ha estat estudiant amb 30 dels 52 astrolegs gurus que hi ha a la India. encara li queda feina, diu. Hem quedat amb ell per tornar a fer classes i que ell ens ensenyi una mica del que sap. Ja son les 8 i tots tenim cosses a fer, ell tanca la botiga i ha de tornar al seu Poble i nosaltres tornar al nostre hotelet a descansar, que es el que ehm vingut a fer....

Sota una pluja de bitxus tornem a l hotel...

No hay comentarios:

Top 10 de les visites