domingo, 29 de julio de 2007

3 mesos abans del festival de la llum

Bon Dia!!!!!


Aquest es un post especial, ja que aquest mati he tornat a fer "matinassu" i m he llevat a les 5.30. no vull saber a quina es en spanish houer.

El motiu es que ja tenia ganes de veure el que anomenen procession of the alms, la processio que fan els monjos per recollir menjar a partir de les 6 del mati.









Pero ahir tot semblava raro, tothom estava al carrer (mes del normal) i a part de vendre el mejar en les paradetes el que venien eren molts postres.











I es veu que avui coincideix que falten 3 mesos per al festival de la llum (gran event pel mon budista). Aixi que encara amb mes ganes, si es possible tenir ganes de llevar-se a les 5.30 del mati despres dels dos dies al mahout camp, he anat a veure els mongs.


Us explico, els mongs es posen el fila india i passen al voltant del seu wat a recollir el menjar. Normalement ho recullen tot pero m han explicat que la gent pobre tambe es posa sentat a terra, en posicio de plegaria a diferencia dels que donen menjar, amb un cavas buit. Els mongs llavors els hi donen part del que reben.



L elena no ha vingut, tenia soneta... aixi que he disfrutat com una enana de l espectacle i m he quedat a una de les "mises" dels mongs. Us deixo unes quantes fotos, perque el tema s ho val.



Ara vaig a esmorzar. Un bon plat de fruiteta talladeta i peladeta amb iogurt i muesli, tot per 1 leuro. Mola, eh!!!























Avui llogare una bici per anar per tot Luang Prabang.. He fet una part de la city pero no tota. Ja us explicare al vespre.
















Doncs res de bici, fa molta calor aixi que he anat a les Kuang Si Waterfalls. 10 dolars anar i tornar i estar-s hi dues horetes i mitja.













Acabo de dinar: plat de fideuets i tres rotllets de primavera que estaven de mort. total 30.000 Kips (12.000 Kips es 1 leuro, pero aqui el canvi t el foten a 10.000 kips, no hi ha cap casa de canvi oficial. )


Ara segurament marxare cap a les coves de Pak ou.



3 comentarios:

Anónimo dijo...

Buenos dias desde LOLES HOUSE,nos vamos a comer una peazo de paella,veo que te vas acostumbrando a madrugar,cosa buena para la salud.Aqui hace una calor que te mueres,espero que tu lo estes pasando un poco mejor que nosotros.Molan un monton las fotos veo que los dias te cunden mucho,supongo que de comer y descansar tambien te acuerdas.Esperando que todo siga bien nos conectamos mañana,besitos del NENE,ALEX,LOLA,FLY,SILVER,SRA LA Y MISTER NICO .MEU

lasrala dijo...

Bien por los bañitus, aqui estem suan com cerditus i ens fiquem a la dutxa, esclar.
Has vist que el Sr, Top no hi és? no sé per qué.
Es molt guapo tot el que ens expliques i com diu el nene les fotos són precioses i a més a més parlen per elles mateixes.
Vinga, besito de vaca pa la nena de la mami!

Anónimo dijo...

Güapo el tema monjos i festival de la llum, em recorda a la 'misa' que vaig presencia al Wat Prae Kaew. La veritat es que veient-los i veient a la gent com els tracta, t'adones de la espiritualitat del budisme. No sé com explicar-ho. És força extrany per nosaltres però alguna cosa en captem, no?
Et deixo relaxant-te a les waterfalls que donen envejeta... ja vec com et prova Laos!

Top 10 de les visites