domingo, 22 de julio de 2007

I Buda tambe es molt gran!!!

Avui ha estat un dia molt complert comencant a les tres de la matinada perque l Elena no podia dormir causa del xivarri i ja ens veus a les 3.10am canviant de zulo. Manu, hem anat a petar a la Mini GH. I es dorm forca be!!


A les 7 ens esperaven per anar a kanchanaburi i la furgo amb que anavem ha petat l embrague. Sincerament encara no se com no ens hem matat per l autopista. Entre mig el tren que passa per riu Kwai una mica mes i ens atropella, vaja o ens atropella o caiem per pont!!! a part del menjar que , on hem anat temptava a la OMS, sucicidis amb elefants baixant per zones molt empinades, un rafting que no veas, furgonetes que tenen tots els cables trencats,


tigres que tenien ganufia i sobretot el tuctuc de la nit ha que estat fent caballitos desde Silom Road fins a Kao San Road (amb nosaltres dins!!!).


Em mereixo un thai massage als peuets que dema tambe tenim guerra.

Per tot aixo, Buda ha entrat en el cercle meravellos on Ala tambe es gran!!!!

5 comentarios:

manu dijo...

Hola patri, estaba deseando llegar de paris para ver que te contabas, ya veo que va todo viento en popa, pero que envidia me dais, Cha thu chak, tuks tuks, massaaage.

Disfutad muxo, y cuidado con el sam song... y las chinches...

lasrala dijo...

Quins mininos mes monos!! a mi també em dona enveja. Que guapos!! Ja li explicaré al Nico que estas amb uns colegas seus. Diu el Jaume que ja et troba a faltar i dona el "conyasu". Fes-te un masajitu a la meva salut. Molts petonets i abraçades ben fortes. Siau

Anónimo dijo...

Ves-te acostumant a això dels tuk-tuks i furgonetes. La ITV a Tailandia no la passan fins que es crema el motor.
Molt bonics els mininos...

Anónimo dijo...

Hola cariño,espero que estes bien,las fotos con los tigres son una pasada no sabes como te envidio.Ya veo que lo estas pasando de miedo y me alegro mucho,aqui en BCN llevamos todo el dia sin luz por que ha petado un megatransformador y nos ha dejado a dos velas a todos.Ahora a las 6 de la tarde parece que va volviendo.Bueno espero que descanses mucho y tengas un buen vuelo,mi rodilla evoluciona segun lo previsto.Muchos besos y miaus departe de Nico,recuerdos a Elena.

Anónimo dijo...

Hola Patricia, he estat veien la teva "andadura" suposo que tho estas pasatnt dello mes be.
molts records, Toni.

Top 10 de les visites