domingo, 29 de julio de 2007

Com ser un bon Mahout

Hoooola que tal!


Com he trobat a faltar explicar-vos aventures, sobretot aquesta ja que m he apuntat a un curs accelerat en un Loudge de Mahouts. Aixi que dos dies missing i estudiant mooolt.

Per tant us puc explicar que per ser un bon Mahout, primer has de posar-te en forma. Com? dons:





  • Dormir com un Mahout, pero amb mes comoditats (a dalt teniu foto de la unica habitacio). Per cert, el que veieu es un matalas de tumbona cutre tirat al terra. Comodo? si us dic la veritat es el llit mes tou en que he dormit fins ara. No se com coi s ho monten pero no hi ha un punyetero llit tou en tot el Sud Est asiatic -i ningu en parla en els foros!!!!-.
  • 2 hores fent tubing per un riu pollos es una bona manera de comencar. No tinc afotos perque la camara s hagues mullat. Pero si del riu pollos.




  • Vestir-te com un Mahout, mes aviat com un guiri mahout, o com diuen ells un farang (guiri al nostre poble)
  • Aprendre a portar un elefant:
Pai:endavant
Sai: cap a l esquerra

Kua: a la dreta

Melong: Seu

How: stop





    • Portar els elefants a la jungle (osti parlo tant angles que se m olviden paraules en catala, haure de fer un recicling quan torni)
    • llevar-te a les 5.30 del mati per anar a buscar els elefants a la jungle, osti, i penses, perque collons no els lliguen en un tancat i aixi no hi ha que caminar durant 1 hora montanya a munt amb flip-flops??? Dons perque els has anat a portar a en mig de la jungle amb flip-flops i per tant "te jodes".
    • Anar a rentar els elefants. clar si no dormissin a la jungle i no hagues plogut no estarien guarrus i no els hauriem d anar a portar al riu pollos per quedar tots xops com pollastres!!
    • Esmorzar com un mahout. Pero a mi em dona la impressio que els mahouts no esmorzen uns ous ferrats, amb cafe amb llet (el tema del cafe, es una altra pelicula al que se li ha de dedicar un altre post sencer), pa calentet, mantega, mermelada i orange juice (tambe s hi pot parlar en el mateix post que el del cafe).
    • i per acabar l entreno 3.5 hores de Kayak, desde les Sea waterfalls fins al all lao camp, on he fet les practiques.


    Tad Sae
    Total dos dies agotadors!!!!

    Ara estic cremada de la merda del Kayak, i cansada de dormir en llits que atenten contra la salut humana (ni dengues, ni malaria ni osties, aqui el que mata a la gent es la incomoditat dels llits). Per tant m en vaig a fer un massatge i de compres (no se on coi fotre tanta merdufia que compro).
    Kop tai lai lai.
















    Muaks

    3 comentarios:

    Anónimo dijo...

    Hola nena,tengo que reconocer que cuantas mas fotos veo mas celitos tengo.Asi que ahora eres piloto de elefantes,con lo que a mi me gustaria poder estar ahi contigo.Bueno veo que todo va bien a pesar de lo duras que son las putas camas,procura dormir lo mas "MOMIA" que puedas para que no se te fastidie la espalda.Por aqui todo bien esperando noticias tuyas.Hoy sabado 28 voy a cenar a casa de la Silvia que me manda muchos besos para ti,seguramente veremos las ultimas cronicas tuyas desde su ordenador.Bueno,como todo va bien y veo que estas disfrutando de la ostia ya me despido hasta mañana,muchos besos mios y miaus de NICO.NENE.

    lasrala dijo...

    MIra ja podràs posar al curriculum que tens el curs de Mahout. Acabo de parlar amb la Loles i m'ha dit que heu estat xatajant, ondia, mira-les elles, que macu!
    Jo "sol playa", que`precisament s'estava de conya, l'aigua neta , quieteta i fresqueta com a mi m'agrada.
    Ja nomès em faltan 2 dies per a las vacas! Bien!!! Muakkss neeenaaa.

    Anónimo dijo...

    Molt original això de fer de Mahout.. ni que sigui de farang. Tot i que em sembla que a Sri Lanka ja vas fer els teus 'pinitos'.
    La veritat es que ara si q em comences a fer enveja, tot i dormir en un tauló-llit i veure kkafé... ja m'entens.

    M'alegro de que t'ho passis tan bé a Laos, la veritat és que tenies raó i va ser un encert donar-hi tants dies. ApA! a descansar del vida 'laboral'.

    Top 10 de les visites