domingo, 22 de julio de 2007

Pitjor que el Xinu i Benvinguts al paradis de les compres


(perdo per les faltes d ortografia pero es que en aquest pais no hi ha accents ni tampoc apostrofs)

Riute n del guarru del xinu, que 4 hores d avio amb ell han estat gloria!!!!. Comparat, clar, amb el drogat i begut finlandes que he tingut al costat durant totes les 10 hores de vol. Ja fotia pudor d alcohol abans de seure s al meu costat... i no nomes aixo si no que, a part d intentar mantenir una conversa amb mi que ha durat fins el "from barcelona" i punto, durant el vol s ha fotut 2 birres i una ampolla de vi (d australia) per sopar i dues birres mes per esmorzar. Entre birra i birra es fotia entre la geniva i el llavi, un preparat de costo. El paiu fotia 3 mesos que no es dutxava...ostia! com he anyorat al xinu, els seus lapus i els seus mocs!!!

Paradis de les compres... jejeje, massa cossa portava a la motxila..i he anat al chatuchak market, tropocientes botiges.. ohhhhhh genial:))))
2 parells de xancles (imitacio calvin clein i per 100 baths!!!!)
2 samarretes
1 pantalons pirata
1 skeleton (perque no piquin els bitxetes)
1 espuma de pelu
8 afotos per fer els visats
1 pulsera i una tobillera (faran les delicies de la laura!! porta un munt de pedretes!!!)
1 crema solar (aqui ens l han cascat... 185 baths, aixo Manu passa per anar al 7 eleven)
i un 1 vestit (veure la foto davant del zulo que he llogat)

El zulo esta moooolt be, dos llitets, amplitud i aire acondicionat. WC a compartir amb tots els de la planta.. per 420 bats (2 persones). Ja ho se, car, pero esta molt be, tranquil, sense soroll, banys molt nets... es que Manu, el que vas dir esta "full".

Aixi dons, me las piru a sobar. Perque com comprendreu el fines dels collons no m ha deixat dormir.... A MI!!!!.... i dema m espera un dia mooooolt dur. El que (signe d interrogacio, es que no el trobo).. ahhhhhh!!!!! dons.... dema us llegiu el post!

Ka pun Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola cielo,ya veo que el vuelo a Bankog ha sido divertido,me alegro que llegaseis bien las dos a pesar del chino guarro y el finlandes borracho.Este es mi tercer intento de enviarte un comentario,esta mañana ha sido imposible por problemas de conexion.Espero que te encuentres bien del todo y que disfrutes a tope de las compras,NICO TE ENVIA MUCHOS MIAUS Y RUM RUM,muchos besos y cuidaros.He hablado con Silvia y te envia muchos besos.Un besazo,NENE.Mañana me volvere a conectar.

lasrala dijo...

Estas molt guai amb el vestit, m'agrada força. Ves enviat fotos que aixines veiem el panorama.
Aqui ja comença a fer molta xafugor, ha estat mig núbol i no he pogut anar a la platge a pendre el solet però he aprofitat i he anat a la pelu. Mira ara arriba el Xavito, t'envia besitos "Magarinyo" i jo també t'envio una abraçaaaaada!

Anónimo dijo...

Ei! M'alegro que hagis arribat sense entrebancs, bé, a part de guarro del Finés. Ja se sap que els països que no són llatins són mig bàrbars.
Per cert, el zulo no sé el Wild Orchid? jo diría que sí pq la foto em sona molt.
Davant mateix tens el New Siam que per 500 baths està millor. Bé, només és una idea.
Apa! a sopar i a dormir... fins a les 5 que et despertaràs dient: però que coi passa que no tinc son : )

Top 10 de les visites