domingo, 21 de agosto de 2011

Esperant a Irene

Hoooola que tal..

dons aqui estic, tancada i barrada a l'hotel... on es comencen a sentir els vents forts de la que es la 9 tempesta tropical de la temporada de ciclons de l'Atlantic. Estic a primera linea de mar, aixi que segurament ho veure tot desde primera linea, jajaja.

M'han dit que baixi les persianes i em posi sota la taula, pero aqui ni hi ha persianes i us diria que si em poso sota la taula de la habitació de l'hotel i em cau el marbre al cap, ja ni m'aixeco.

Irene ve com a huracà, pero tranquils, que gracies a les muntanyes que hi ha al mig de puerto rico ens arribara a San Juan com a una graaaaaan tormenta tropical (espero).

Aqui s'ha declarat l'alerta, els molls o malls o com es diguin els centres comercials estan tots tancats i les autoritats no treballen (si, aqui quan hi ha alerta tothom tanca i s'en va cap a casa). He anat a comprar mortiveres perque se m'havien acabat: el pavo, el pernil dolç i la llimonada, per sobreviure als mals de panxa indius.. i al super tothom estava comprant llanternes i piles. Com a les pelis, igual  igual... sembla que estiguis en una peli de l'Spielberg esperant el moment que diguin "corten" i puguis anar, per fi, a la platja.

Info del centre nacional d'huracans
Pos nada.. aqui...esperant a Irene.

1 comentario:

Patricieta dijo...

Bueno, a la 1 de la matinada hora de Puerto Rico Irene es va fer major d'edad i es va convertir en Huracà de categoria 1... just quan passava a 20 km de San juan :P

http://www.lavanguardia.com/vida/20110822/54204468759/el-primer-huracan-de-la-temporada-amenaza-a-la-republica-dominicana.html

Top 10 de les visites