domingo, 12 de agosto de 2007

THE BEACH

Hooooola que tal


la veritat es que cremada, perque aqui fot un sol que te cagas, i per molta proteccio 50 que et fotis (que es la que m estic fotent cada 10 minuts) acabes cremadeta com una llagosta. Per cert, les llagostes tenen bona pinta pero em sembla que res com les gallegues!!!

Lamentablement per vosaltres i per mi, perque no us puc fer rabietes, no puc penjar les fotos, no se que collons passa en aquest pc, fins ara no hi ha hagut cap mena de problema. Sempre podeu anar al videoclub, agafar la pelicula de LA PLAYA, del DiCaprio i llavors veureu on soc..... jejejeje. Per cert avui he estat a Phi Phi Leh, excursio privadeta, una barqueta i 3 catalans... mooooola. M ho he passat pipa! (excursio 500 bats i banyitu a "la playa" 200 bats, una estafada pero la foto be val la pena. Salva pantallas i relaxacio tot l any!!!) La barqueta de la foto es amb la que he anat, aixi que real real real!

La veritat es que aixo es idilic, i s ha refet de seguida del tsunami. Es com una petita eivissa que ocupa un parell de carrers. Car? carisssim, clar si comparo amb la resta del viatge. Estic pagant uns 700 bats per dormir, ni a Bangkoki!! Ara, dema marxo cap a Hut Rentree, i que me busquen! per tant no se si hi haura posts

un muak, i em banyo per tots vosaltres: va por utede!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

ya veo que te lo estas pasando fatal,!!!!que pena me das!!!!!no se si podras aguantar tantas desgracias juntas, bueno cariño disfruta y hasta pronto
MARILO

Anónimo dijo...

Peazo de foto y de playa,es preciosa,no te olvides de darte un bañitu por mi y un remojon por nico.Muchos besos y sigue disfrutando,NENE.

lasrala dijo...

Vaja paisatge que tens, pots aixecarte al matí i anar directa a la mar a rentarte la cara.
Com està el tema taurons? recorda sempre tenir l'orella preparada per allò de "xunnn, xunnn, xuxuunnnn"

Top 10 de les visites