martes, 21 de agosto de 2007

Sou Uns Soletes!

Ole Ole i Ole per la rebuda a l Aeroport! Ni la Pantoja, ni el Tom Cruise ni el Beckham han tingut mai una rebuda com la meva! Floretes, pitada que es sentia des de la terminal B, collaret de floretes i pancarta!
Ole, Ole i Ole!!





la foto de la pancarta, aviat!

MUAKS

2 comentarios:

litu dijo...

Eps!

Ben retornada a casa, doncs.

Ja quedarem un dia i ens expliquem les vacances amb una cerveseta pel mig. Tranquil·la, les meves vacances s'expliquen ràpid... :-)

Anónimo dijo...

Benvivguda i ben rebuda,es del que es tractava,ja que et trobavem a faltar ,la mama,el nico,la tieta,el magarinyo,la cusi,la silvia el toni,be ja suposo que et va quedar clar,ara mentres tu estas trevallan jo aprofito per llegir els ultims comentaris que ja has penjat estan ja a casa,no fa faltar nomes que veura la teva cara a la terminal quan vas arrivar per donarnos comte de lo be que ho vas pasar per aquets llocs tan guais que has visitat.De tot lo millor es veure que estas be i a partir de ara a pensar i preparar el proxim viatge el que espero venir i disfruta amb tu,la cara que vas fer quan ens vas veure al aeroport no tinc paraules per definirla,per aixo millor la recordo i me la quedo per mi,pero el que queda clar es que et va fer molta ilu.PETONS NENE.

Top 10 de les visites