domingo, 5 de agosto de 2007

Ganes de marxar de Phom Penh


La veritat es que quin canvi comparat amb la resta que he vist i quines ganes de marxar tinc de PP. No em ve de gust menjar res de res (aixi que m aprimare, que quins tiveris m he fotut abans de venir aqui!!!). Tot es tant lleig, brut, tant pobre, la gent no riu (inclosos els nens). Nens i adults que no paren de demanar.

Els nens van molt bruts, alguns tenen cremades pel cos, i que crec que estan explotats pels pares... nens amb 4-5 anys que porten altre nens que no deuen ni arribar a 1 anyet a sobre demanant, sempre diners! Alguns fins hi tot menjar. No tenen manies, ja els hi pots dir 1000 vegades que no que ells alla!! I sobretot si estas menjant alguna cosa... es de bojos. En comptes d estar jugant que es el que els hi toca per l edat que tenen!!!! Aixo no es gens normal

Pero encara es mes greu quan s acosten els grans a demanar, gent que explota la seva mutilacio o deficiencia, o be estirats pel carrer, amb nens despullats que els empenyen a que et demanin diners i que et segueixin ben be durant dos o tres carrers, son nens que no tenen ni 2 anyets!! ... be ja saveu el que penso d aixo...

Si no, adults que estan be, sense cap mutilacio vull dir i no paren de dir-te "tuck-tuck", "moto-taxi"", "where do you go", s et paren al costat i et segueixen amb la moto... i clar, em foto borde... no entenen el NO!

No puc pujar fotos avui perque aquesta conexio es com el cul, vaja fa joc amb la resta de la ciutat. Aixi que dema intentare actualitzar amb les fotos els tres darrers pots!!

Aventura d aquesta tarda? quasi m ataca un mono! no l he vist i quan estava a 5 metros d ell el mono s ha llencat a sobre i casi fot queixelada!! he hagut de tirar-li l ampolla de coca-cola al damunt perque marxes..

En conclusio: aquesta ciutat es la explotacio en la seva maxima expressio: explotacio infantil (inclosa la sexual), explotacio de turistes, explotacio de la presa de pel, i explotacio de les barvaries que ha patit la poblacio (camps de regugiats, presons de guerra i camps d extermini). Evidentment, aixi un pais no pot anar endavant!

Sort que dema marxo a Angkor wat!

1 comentario:

lasrala dijo...

Ho escric ara, pasats uns dies per que no sigui dit que no hi ha cap comentari en aquest punt. Que no deixa de ser molt important ja que es tracta del de l'atac del mono contra la Patri que nomès es podia defendre amb una coca-cola.

Top 10 de les visites