domingo, 19 de agosto de 2007

Ves que vinc!!


Hooooooola Que tal!

Avui passejadeta per Helsinki, per fer temps fins la 13.00 que anire cap a l Aeroport per agafar el vion cap a casa!
No em dona temps de veure Suomenlinna, la fortalesa maritima que es considerat World Heritage per la UNESCO, aixi que el tour es tota la city excepte les illes. Visita al monument de Sibelius, l Opera, el palau Fines, els llacs interiors (on la gent fa esport, ioga, taixi.. etc), la Catedral (again), l' Esglesia Ortodoxa (again again) , el Mercat, el port... (Deu, tot esta pler de catalans, ara ja se on han estat tots aquestes vacances) i cap a l estacio central que vinc cap a casona!!!!


Preus: BRUTALMENT CARS! clar comparat d on vinc... normal. Vaja, 250 de cireres 3 euros.. ara m'he acostumat a menjar fruieta i no puc viure sense ella! L he comprat al mercat davant del port.( Mercat que es ven de tot, horari de 10 a 18 h, no li arriba ni a la sola de les sabates al mercats nocturs ni diurs asiàtics). Autobusillu cap a l Aeroport: 3,60 leuros.... aix... i no puc regatejar!!

Per cert, he passat per davant del parlament i he trobat soldats de guardia. Quina diferencia entre els soldats Finesos i els Tailandesos... la veritat.... quan uns ensenyi les fotos..... us partireu el cul, perque vaig enganxar un soldaditu tailandes fent guardia amb els ulls pintats amb rimel i parlant pel mobil!!

Ens veiem en unes hores!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ei! vec que aprofites les vacances fins al últim moment, molt bé, molt bé..
Molt maques les fotos; crec que durant aquest viatge has millor molt i molt. M'encanten les teves fotos de Helsinki.
Apa! fins d'aqui unes hores

Top 10 de les visites