sábado, 18 de agosto de 2007

N havia de passar alguna...

Ja m extranyava a mi que estigues en un pais sense que passes res... vaja, la novetat es que d aqui a un parell de dies es fan eleccions sobre la modificacio de la constitucio a Thailandia, i hi ha unes mogudes de collons: gent tallant carrers, incendiant tuc-tucs.. vaja una mena de Kale Borroka pero en Thai... pero a mi no m ha passat res, ok? torno dema sense cap mena de complicacio, de moment.. No tinc fotos perque el tuck-tunero anava cagant osties, si no... al meu bloc abans que a http://www.elperiodico.com/

I deixant els problemes politics a banda us recomano moltissim el mercat de Suam Lum Night Bazaar. Una passada, malauradament picareu amb les compres... amb lo be que m havia portat fins ara i em sembla que he destrossat tot el pressupost en un dia!!! Un mercat animadissim, amb musica en directe (a la foto no es veu gaire be, pero al fons de tot hi ha un titi cantant i damunt seu una pantalla de TV enorme) i moltes paradetes de menjar al voltant de moltes taules i cadires (mes car que aprop del meu zulo) i que van amb cupons. I despres multitud de tenderetes... moooooola :P. Nomes dir-vos que vaig arribar al zulo a les 2.00 de la matinada!!. Per cert, l horari autentic del Suam Lum Night Bazaar es de 18.00 a 00.00

Aquest mati, visita turistica, ja que encara em mancaven coses per veure a Bangkok. I sembla ser que aquesta ciutat te masses coses a veure (nota mental: tornar-hi). Aixi dons tot el mati m ho he passat veient el recinte del Palau Reial i del Temple del Buda Esmeralda (Wat Phra Kaew). Moooooolt macu!! He sortit del zulo i he anat al pier (barquitu de bandera tarojeta, 13 baths i 2 parades). Com podeu veure, es realment impressionant, ja que tot el recinte esta cobert d aquestes pintures (ramakien, historia de ramayana http://es.wikipedia.org/wiki/Ramayana) . Molt recomenable anar a primera hora del mati i amb mooooolta paciencia. Ja que una a aquestes alcades de viatge no soporta les aglomeracions de farangs, les empentes del xinus... etc...

Interessant l opcio d agafar la guia auditiva (200 baths a utilitzar durant 2 hores i 20 minuts). No es car i t enteres de moltes mes coses. L entrada al Wat Phra Kaew val uns 250 bats, i cal tenir en compte que s ha d anar amb vestimenta correcte. (abans d entrar al recinte i treure el tiquet es passa per una garita on un titi et revisa si vas correctament vestit.. aix).

Aixi dons ha comenca una maratoniana visita moooolt cultural del recinte sagrat. Dins del temple on es troba el buda esmeralda no s hi pot fer fotos des de dins pero ningu ha dit que estigui prohivit fer fotos amb zoooom desde fora, jejeje (veure foto). Alla si que cal anar amb compte, perque m han fotut una ma de trepitjades que he sortit amb una mala ostia de nassus. Es que la gent d aquest pais no es que no s hi fixi o vagi empanada o simplement atontada per la calor.. es que van a la seva punyetera olla!!!

Despres de sortir, preocupada per les excesives compres (ostia Manu, com m he enrecordat de la teva frase "sola a bangkok i les compres..quina por!!") he anat a un post office a preguntar quan val enviar paquet a Sapen. Pel preu, evidentment he fet un shiping!! I ara ja tranquila amb el meu pes (el de la motxilla!!), he anant.. a relaxar-me. I que millor que anar a un dels 15 millors spas del mon?? http://thann.info/. (cliqueu el Thann Sanctuary) . si es alla on us regalo coses.. es que sou uns desagraits!

I com que de preu esta moltissssim millor que a sapen dons.. shoping shoping!. I despres.. dons he enredat a un tuck-tuk que em portes a la quinta punyeta de compres, li deu haver sortit tot fatal de preu perque s ha emprenyat com una mona quan li he pagat(280 Baths per una carrera des de les 16.00 fins les 20.00).

Aixi que last shoping, em despedeixo de Bangkoki amb l ultim sopar... Dema potser hi ha post, com potser no... Depending on Finland!


Per cert... actualitzades les fotos dels dos darrers posts!























r

5 comentarios:

lasrala dijo...

Sòc la visitan 2000!
ooeeoooeeeeooooee.

Anónimo dijo...

y yo la 2002 "cap y cua" jejejeje, �sera se�al de suerte? hare una primitiva por si acaso- Bueno reina esto ya se acaba, pronto nos vemos, que tengas un buen viaje de regreso a la city, un beso
MARILO

Anónimo dijo...

Vec que el cuquet de Bangkok t'ha picat... ja t'ho deia jo, però és que la ciutat dels àngels és una passada!
Apa! a fer nones i que tinguis una feliç tornada.
pd: quan arribis m'has d'explicar com t'ha sortit això del shipping, ok?

Anónimo dijo...

Hooola que tal,espero que solo sea un sustito de nada,una anecdota mas sin importancia.Estoy en casa de mariangels y carlos que han llegado hoy de vacaciones y te mandan muchos besos,veo que las compras van de cine,espero que con el golf tenga suficiente para cargar todo lo que traes.Las fotos son impresionantes y viendolas es normal que te guste tanto BKK.Esperando que todo vaya bien y elviaje a Helsinky sea placentero me despido hasta mañana que me volvere a conectar,besos y recuerdos de todos,nene.

litu dijo...

Acabo de tornar de vacances...
quan tingui una mica de temps miraré què has estat fent aquestes dues últimes setmanes... :-)

de moment, però, ja t'he votat!

Top 10 de les visites