domingo, 19 de agosto de 2007

Helisinki, aix.... no vull tornar!


Hola :(

He arribat a Helsinki i no mola, principalment perque em queden poques horetes de vacances i aquest viatge ha estat moooooolt be!

Anem a disfrutar, no?? Helsinki, fot un fred que te cagas, sobretot acostumada a les calors d Asia!. Estic a 17 graus.... grrrrr... Segon, no hi ha ningu, i quan dic ningu es ningu..... clar tots estan amb les seves motos a Phom Pehn! La foto es d'un carrer que es troba a 50 metres de l'estacio de trens.

La ciutat en si, es maca, i sobretot perque pots anar caminant a tot arreu, olvideu-vos de metros i tranvies (a no ser que realment volgueu provar el transport public fines!) Aixi que he anat al zulo reservat (zulo mes barato: 60 leuros!http://www.hostelacademica.fi/). Es com un apartament, amb taula, cuina integrada i llitet. Ostia!el llit es dur! o es que ja tinc fixacio i tot ho trobo dur o trobo a faltar massa el meu llitet!

Interessant observar el cel, son les 22:30 de la nit i encara hi ha llum ... i la gent va mooolt torrada. Es extrany veure que el dia es clar, la gent va borratxa com si fossin les 5 del mati.. i no son ni les 23 de la nit... tot molt sub realista!


Com que tenia temps i despres de sopar al McDonals (tot es mooolt car) he anat a fer una volteja, visita de localitzacio: Catedral i l esglesia ortodoxa. Macu Macu Macu. Ara a fer nonetes i esquivar trompetes... Fins dema!

No hay comentarios:

Top 10 de les visites