miércoles, 27 de julio de 2011

El primer tren i arribada triunfal a Jaisalmer

Hooooola que tal...

a veure... mmmm us varem deixar dient que haviem aterrat perfectament i que anavem a agafar un tren desde Delhi Cant, oi?

Dons quan varem arribar varem anar cap a l-estacio de tren per deixar les motxiles, ahhh, sorpresa! no hi havia cap lloc per deixar-les!! aixi que eren les 9 del mati, el tren sortia a les 18h i ens nenavem a portar tot el dia, passejant per la meravellosa Delhi amb els nostres 19kg de pes (10 per cap).

Varem negociar un taxi tot el dia, 1200 rupies, que ens va portar per tots els embussus de la caotica Delhi. Tots, tots i tots... a mes, a la tarda va comencar a ploure a bots i barrals.. dons encara mes embussos. Cert es que varem veure moltes coses: temples, la indian gate, el fort vermell, qutb minar, i mes embussus. Total, que eren les 17:30 i quan estavem dins del jardi de Gandhi varem pensar que era millor tornar a l-estacio de trens per si les mosques.
Templo de la Flor de Lot

varem fer be perque el tren es va adelantar 30 minuts. Aixo es la india!!! Be, sortia incialment a les 18:17, despres a les 18:06 i al final va sortir a les 18:38. Teniem reservat una llitera en el vago A1.. pero.. on coi era aquest vago?

El tren nomes parava 4 minuts.. i tennint en compte que hi havia com una trentena de vagons.. era complicat acertar. No us penseu que abans no ens varem informar per on queia el dichos vagonet.. Number 13, between the bridge, ens va dir el titi de l-estacio.. I una merda.. el tren pita i Seeeergiiii, pujem aqui, da igual. Ala, ens trobem que hem pujant en un altre vago.. totalment diferent.. i ningu parla angleeees :'(



Estem cansats, portem mes de 24 viatjant, i a part has de sumar la meva empalmada portoriquense. Trobem un home que parla angles.. tranquils, ens diu, d-aqui a una 1 el tren fa una parada de 5 minuts, i el vostre vago esta 3 mes enrrera d-aquest.. uffff, respirem. I es que els vagons no estan comunicats entre ells. A part, ens fa saber que el tren va cap a una altra banda.. ara si que estem acollonits.. ens diu una altra vegada que tranquils, que el tren en una hora es separa en dos.. i que una banda va a no-se-quin poble i l'altre banda cap a Jaisalmer. Ja podem correr! A mes, el nostre pla d anar al wc al principi del viatge per trobar-lo net, s en va a norris.. diooooos!!!

Passa una hora... i apa, baixem emocinats pensant que entre dos i tres vagons mes enlla esta el nostre.. Aix merda, noooo! es un sleeper clas, i un second clas, i un no class, merda merda, en un no class no passo la nit (vago que no te numeracio, que els seients son bancs de fusta tenint molta sort), 1 minut!! Merda merda,coorre, aqui i ha un A1!! puja, i me la sua si es el nostre o no!

Pugem i el tren arranca.. ens ha anat de poc.. i el flipat del tren que deia que tindriem temps.. i aixo que corriem molt buscant on coi era el nostre vago. Almneys vam corre entre 8 i 10 vagons per trobar el nostre.

pero be, no respirem... la gent del vago te el HA1 i nosaltres hem d'anar al A1... merda merda merda.. ja ens veiem dormint entre vagons, o pidolant un llit.. o anant de llit en llit... fins que ens fessin fora. Trobem a dos parelles d espanyols.. i ens reafirmen que aquest es el HA1.. no se com ells han pogut trobar el vago tant rapidament..a hhhh, perque ells sortinen de la primera estacio i no com nosaltres que pujavem mes tard... Nota mental, els trens cal pujar a la primera estacio.

Deixo vigilant les nostres pertenences.. i jo me las piro a investigar.. per sort, aquest vago esta comunicat amb els altres. Trobo un vago.. es el A1.. iuju... i si no ho es, que vingui el revisor i em foti fora!

Ens toquen les lliteres de dalt.. i anem dormint.. i despertant/nos tota la nit.. les lliteres de baix van canviant de propietaris, ara una dona gran que es dedica a obrir la llum... i jo a tancarla... dos homes joves...que aquests si que tanquen la llum... ens despertem... un altre home diferent.. aixo es can pixa... i en cha-cha-cha del tren que ens endormisca.. Merda, tinc ganes d'anar al WC!!

i alla estava jo.. mirant la porta del wc. que com sabia que era el Wc? dons perque feia pudor a pixums. Aix, o vaig al WC o no puc aguantar fins arribar a Jaisalmer.... I alla em veieu.. intentant fer-me amiga d'una tipica tassa turca que evacuava, evidentment a les vies del tren directament. No se si van ser els efectes de llegir el llibre "Maleit Karma" o que,... pero vaig pensar.. ostres, que aquest tren no tingui un accident.. perque.. que trist morir amb els pantalons baixats, en un WC com aquest...

Passat els 5 minuts de bojeria mental (suposo que per la manca de dormir, dormir malament, dormir al avio, dormir tirada a Doha... uf uf uf), intento tornar a la nostra llitera.. aix, tot es fosc.. i quina era.. aixi que comenco a investigar.. aqui hi ha una persona.. aqui hi ha una altra.. aquesta esta buida.. ups, pero aqui no està.. ahhhhh, siiii.. aqui.. i apa, a grimpar cap a la llitera!

I be, mes cha cha cha, jaleo de gent, la gent que truca al mobil de la gent.. mes gent... tanchan, ens diuen que arribem 2 hores mes tard a Jaisalmer.. jajajaja, nomes faltava aixo!!

sobre les 12 hem arribat a Jaisalmer, hem agafat un taxi (200 rupies, una pasta) que ens ha portat al hotel sorpresa: el Suyagarth, woooooowwww.

Ens hem relaxat a la piscina, i ens hem organitzat unes sortides per aquesta tarda i dema. A la tarda ens esperava un xofer per portar-nos cap a la fortalesa.


Alla hem passejat i hem conegut a la Bobby, una dona que ha creat una botiga i que ven les artesanies que fan les dones de la poblacio. Ajuda, amb aquests diners, a fer mes independents les dones del dessert der thar.  La botiga es diu Bellissima i ella es encantadora. Li hem comprat un parell de mocadors, que ens aniran molt be per dema que marxem al desert.



I res mes... a part de sopar el nostre primer Thali amb coca cola al restaurant Chandan Shree Restaurant ( 2 Thalis, 2 coca coles, 1 extra de pa.. que picava la ostia = 185 Inr)

I ara, res... cap a un llit nomal falta gent... 

Petonets!!!

PD, no hi ha fotos, que la conexio es xuuuunga de la leche!



la ruta que hem fet avui:


Ver mapa más grande

2 comentarios:

Jordi dijo...

Anda que no heu disfrutat ni res amb el rollo del tren, sobretot la patri que li encanten aquestes aventures ja ja ja ja ja.... Per cert us heu trobat ja amb els colegues???

mons dijo...

Eiiiiiiiiiii que ja vinc cap aquí!! Veig que el viatge ha valgut la pena eh?? xulo l'hotel ;)
Me'n vaig a l'aeroport a pillar el vol :):):):) coi porto una setmana amb la motxila preparada i l'he fet i desfet un munt de vegades... parelleta, molts bsitos, ens veiem per allà.

Top 10 de les visites