jueves, 6 de agosto de 2009

15 Irrawaddy dophins

Buuaaaaaahhh...

1-. si, estem vius i publiquem amb retard, pero aixo es com anar de camping i amb tot de tolls i sense llums.. Us podeu imaginar que a partir de les 7 del vespre no es veu absolutament res i anar cap al Ciber si que pot ser una aventura evitant el riu, els forats, els gats, els gossos, les vaques, els bufals i sobretot les gallines i els seus pollets. Penseu que aqui no es mouen ni per casualitat.. sent de dia he trepitjat dos gats! (sense voler). Si, lo de la foto es un porc... i si... tots els animals en aquesta illa tenen aquesta pose: dormen
Pier de Nakasang

2-. Penjar fotos a la velocitat que va aquest catxarru em pot prendre tot el dia, aixi que quan arribem a cambodja... intentarem publicar.

Ens hem llevat a les7 del mati, i sense esmorzar, una van ens ha portat fins a Nakasang. Hem deixat la van i ens hem posat a un long boat (una especie de barquitu allargat amb un motoret que ens ha portat directament fins a Don Det, l illa de la calma.



 
L aventura ha sigut baixar en el port, per dir l alguna manera a 4 fustes mal posades.. Pesaven tant les motxiles de les 5 persones que anavem a la barqueta que quan ens hem acostat a agafar-les de la barca, el moll ha comencat a enfonsar-se fins que l aigua ens ha arribat quasi als genolls a tots!!! Apa, tots motxiles al cap!! I no nomes aixo, si no que despres, per arribar a terra ferma hem hagut de passar per damunt de una fusteta d un pam d ample!! Us juro que jo pensava que anava a l aigua, perque a mes, la fusteta dels colloni no estava agafada per cap dels dos extrems amb el que quan arribaves a l altre banda s aixecava la fusta!!! No hi ha hagut baixes. Cap hem caigut a l aigua.. us prometo foto del Pier en questio.

Heu trobat on es el llum del porxu??














Ara estem a una GH que es diu Mr Tho. Esta be.. tenim un bungalow damunt del mekog (i si hi ha mosquits... mosquits 5 patri 0). No tenim corrent electrica per posar el fogo. Nomes una llumeta a fora la terrasseta al costat de les hamaques que l amo de la GH posa bombilla a partir de les 7.00 pm. Aquesta GH esta a uns 20-30 minuts caminant del pier.. Per uns 20.000 kips, que mes es pot demanar??? (2 eurus)




Hem llogat una bici, 20.000 kips les dues, i hem anat a donar una volta per les dues illes, Don Det, on estem i Don Khone. Semblen petites, pero.. justament hem agafat el cami que voreja la illa i no veas!!! des de les 12.00 fins les 18:30 amb la bici!! Esquivant bufals, vaques, gossos, gats, galls, gallines, pollets i sobretot cada 500 mts haviem de baixar de la bici perque el cami era impracticable. Per dir-vos que vaig acabar de fang fins als tormells!


Don det vista des de Don Khon










Hem visitat la locomotora, camps d-arros, mes camps d arros, les cascades Khon Phapeng on hem menjat (que raro, tot el dia menjant). Pero es que el menjar aqui es boniiiisim.



Khon Phapeng, be una de les 10 fotos que necesites per fotografiar la cascada sencera 


aixo negre es el dofi

 I hem visitat una platjeta. Be diga-li platgeta, diga-li sorra que ha deixat el mekong. Alla hem gestionat una mena de barquitu per anar a veure els dofins Irrawaddy. Aquests dofins nomes estan en la frontera entre Laos i Cambodja, i a la zona de Kratie a Cambojda. Per veure ls hem hagut de creuar la frontera i anar a la banda cambojdana. I anavem sense passaport!! com per que ens passes alguna cosa!! El paio de la barqueta, per fer-nos anar mes segurs ens ha donat uns xalecos salvavides d un pollos que no vegis! Hem anat a l altre banda i hem pagat l impost revolucionari de turno 1 USD per "Salvar els dofins". Mira, si es per aixo... encara....Hem preguntat quants hi havien, ens han dit que nomes 15. Tota una pena... Tenim fotos, de lluny.. us les posarem... (i marcarem el dofi en una rodoneta vermella :p) Be el dofi es aixo negre que es veu a ma dreta dins de l'aigua, clar...

 I despres hem tornat.. es feia fosc i no teniem molt clar el poder tornar amb llum. acollonit.. "no llegamos, no llegamos", i jo li vaig dir.. "pues, pillamos una GH aqui i nos quedamos a dormir hasta manyana". Aiiix, Homes!!!!

la platja del mekong :)
 Total, hem arribat i encara era de dia, potser perque hem agafat el cami curt :p. Una dutxeta i a descansar.....

Ara dema ja marxem d aqui, avui disfrutarem de les vistes i intentarem ( si puc) banyar-nos amb els bufals :)

Prometo fotos... pero avui no, que va leeeeeeeeentu!!!

MUAS!!

Per cert, de moment nomes picades de mosquit, ni diarrees ni na de na de na.. SOM UNS CRAKS!!!

1 comentario:

Lluis dijo...

Ei! això de l'aventurilla en bici em sona... je, je
Sobretot porteu fotos dels dolphins pq diuen que d'aqui uns anys estaran extingits... quina sort veure'ls!

Top 10 de les visites