martes, 4 de agosto de 2009

Alta velocitat


El mekong
 Sisisi, estem a Laos, concretament a Pakse .. mi aqui l alta velocitat es:


  • Conexio a internet a 256 Kb
  • Servir-te el menjar amb tranquilitat (15-20 min no els treu ningu)
  • i conduir a uns... 40km/h (be ells, perque nosaltres....)



Hem dormit plans... no nomes perque el llit es una pedra si no perque estem totalment rebentats. Estem a savadee 2 GH. Molt recomanada per la Loly planet i per la Rugh guide.. pero per mi, una kaka si te llit dur!!! Tenim bany inclos, i siiiii, aigua calenta. Tot pel modic preu de 8 dolars al dia.


Avui hem llogat la nostra super moto (70.000 kpis) , per anar a veure les catarates que hi ha per la zona. A l hora d esmorzar (19.000 kips un pankake de banana i un bocata de truita a la francesa) ens hem trobat un frances que fa 5 anys que viu en aquest poble tant horrible. Si, ell tambe diu que es horrible. I ens ha recomanat unes cascades que no surten en el mapa. Tad E-tu i una que es diu 7 steps.


Hem agafat la motillu i vinga, a posar benzina(diposti ple per 20.000 kips) perque estava seca seca seca. I hem comenca a circular. Que dir que era la primera vegada que portava una moto (a part de la Moto GP de la play)... i jo tambe. SISISISIS jo tambe he portat la motillo.



Pont que creua les Tad Pasuam

Una motillo que:

  • no funcionava el contaquilometres,
  • no funcionava el contador de velocitat,
  • no funcionava els intermitents i ERA DE MARXES!!
  • I per mes inri, les marxes de baixada, anaven de la 4rta a la 1a. Quins sotracs!!!


 Nomes dir-vos que haurem fet uns 120-150 km (un diposit i mig), i haurem agafat una velocitat punta de 70-80 km/h. per veure una cascada que l aigua se l havia emportat el pont (tad E-to),


Tad E-to


i l altre amb plena pluja monzonica, cami ple de fang, i molta boira, no hem tingut collons d anar (calia afegir 2 hores de treking). A part, el cami estava ple d-animals que en qualsevol moment et creuaven la carretera: vaques, porcs, gallines, galls, gossos, cabras, bufals d aigua.. i clar, persones, nens i altres motillos, cotxes, sang youngs i camions. Tota una aventura!


Ens ha plogut tant quasi al arribar a la darrera cascada que hem hagut de parar en un restaurant (per anomenar-ho d alguna manera) i secar-nos amb draps de cuina mentre ens preparaven una noodle Soup de beff (sopa de nudels amb vaca). Total=20.000 kips!

 A la tornada, he conduit jo... i adelantava als cotxes i tot de la velocitat que pillavem. No m-han posat multa... no sabeu quin gust dona adelantar cagant osties una moto amb polis i que no et diguin res de res de res ;) La portava amb mes soltura que el video que us penjo, ehh :)

Ara, acabem de berenar... un shake de banana i un shake de xocolate (17.000 kips). Ens queda sopar i dema marxem cap a Si Phan Don.. a relaxar-nos.... que tot aixo estressa molt!
Nens super emocionats de que els hi fessim fotos
Petunets i fins dema!!!
nota: 1 dolar=8500 kips; 1 leuru=11900 kips













2 comentarios:

Mon dijo...

Ottiaaaaa!!! Es veritat, si porta mitjons blancs!!!! Joer, ja te merit fixar-se en això, amb les potes tan blanques que té el paio, semblava que no en portés!!! jajajaja Per cert, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja la pose en la moto a lo Valentino Rossi!!!! sisisisi!

Lluis dijo...

EP! sento el retard però amb la velocitat que porteu costa de seguir-vos :)

Bona idea lo de la motiqui però una mica pericoloso, no? en fi, espero que a part de les vaques, cabres, etc. no hagiu tingut cap ensurt.

Q descanseu i demà... Moving!

Top 10 de les visites