jueves, 6 de agosto de 2009

Lao Lao

quin inventu el Lao Lao
Lao Lao: batut amb tequila laosianu, suc de llimona, mel, gel i menta
Avui ens hem aixecat amb calma... a les 8.30 mes o menys...La nit ha estat be fins que els monks del wat que tenim davant de la GH han pensat que era hora de llevar a tota la illa. Tenen uns altaveus que para que!! Exactament quan ens hem llevat, la musica ha parat... Porque no hay un puente que vaya a la otra isla, que si no.....grrrrr

 Hem esmorzat tranquilament i hem llogat una bici. Amb la calma hem tornat a veure tot el que varem veure ahir. Amb tanta calma que hem sortit de la GH a les 12.30 del mati. 
Don Det






Esquivant dones a Don Det


Esquivant vaques per Don Det



Don Det
Bicicletejant per Don Det




















Hem anat a Don Khone i d alla a un poble que no apareix en cap mapa..  
Mapa de les 4000 illes
crec que haurem fet uns 20 km per camins de pedres, bufals i formigues gegants. Com podeu veure a la foto, realment hem tingut problemes per creuar el cami. Els bufals no es volien moure i nosaltres no teniem collons ni d empentar-los ni de res de res. Al final els hi em acostat les bicis, els animalejus va i ens empenten les bicis... Sort que ha vingut la mestressa dels bitxus... si no, encara estem alla. (per cert, no hi havia ruta alternativa).





La platja del Mekong, amb mes vidilla :)
No deixem de banda que ens ha plogut mentre anavem de cami i que tot allo que estava sec, s ha convertit en tolls.El cami ha estat horroros. Per cert, si veniu... el que hi ha a la foto es el que es considera l antiga via del tren.... tot de pedrotes vaja.

Despres hem anat a la platgeta una altra vegada, a disfrutar-la, pero no, no ens hem banyat.. m'he pres un lao lao. Val a dir que la tornada ha estat mes divertida que l anada! Com carreguen els batuts aquesta gent!!! Per cert, que el tequila es de garrafon aqui. Jo ja m he descalcat i caminava pel fang com si res...bicicleta en ma. Molta risa!

Ara anem a fer-nos una dutxa, que fins i tot el del ciber ens ha dit "on heu anat" quan ens ha vist amb aquestes pintes.


puaj

Res, dema no sabem si podrem fer post... marxem cap a cambodia i arribem sobre les 18.00 a Campongchang. Sorpresa el creuar la frontera... i al poble que anem... Res, si no, dema passat sobre les 12 hora d aqui, estarem a Siemp Reap...

Petons..

Ah, els mosquits em guanyem per golejada... :(

Mama, on esta la loles????




2 comentarios:

lasrala dijo...

no sé que li pasa a la Loles per entrar al Blog. Hem de quedar un dia i a veure si ho solucionem.
Jejeje
Em quedo amb ganes de veure més fotos, ja sé que de mica en mica les aniré veient. Es que veig una foto i us imagino per allà al mig fent d'aventurers sortejant porcs.
Anda que no hi han bestioles pel mig de la carretera. Muacsss

Lluis dijo...

Heu provat amb el tipic 'Fora bitxoooo!!'??

Apa! descanseu que demà toca trote.

Top 10 de les visites