jueves, 20 de agosto de 2009

Estem vius!!!

Eiiiii,

ja som a BKK!!! I estem viusssss!!!

La veritat es que hem desconectat de tot, tot i tot... fins i tot del blog :p Aquests 5 dies han donat per molt, i resumint dons......
  • com sempre matinassus, matinassu per anar a l' aeroport per agafar el vol a Phuket; matinassu per culpa del sol que ens despertava a la cabaneta a Runtree Bay; matinassu per fer les excursions a Phi Phi Leh i Bamboo Island per no trobar turistes; matinassu per banyar-me a la platjeta sola (sisisis, a les 7 del mati ja teniem el cuc en remull!!)
  • Aigueta clareta i bona i sense munzun. Hem fet excursions: un dia a Phi Phi leh i un altre cap a la Bamboo Island. Quina aigueta, quin mar... i sense monzo. Be, cal dir que el dia que varem passar a Phi Phi Town va caure la mundial. Pero com que estavem de compres....
  • Compres, compres i mes compres: El que dona de si un dia a Phi Phi town i un dia a Phuket (Platja de Kata) quasi ens hem fet un armari, d'estiu clar. Pantalons, bikinis i samarretes. Alguna pulsereta... pero poca cosa mes.. Aixx, ens hem quedat pelats de pasta!!!
  • Accidents: sisisis, hem tingut accidents, vaja, HE TINGUT ACCIDENTS, m'han picat aranyes, tot un regiment de mosquits (diria que tota una familia de mosquits morts de gana), aranyes i tambe una medussa que s'havia perdut... I tambe porto una esgarrapada de coral al genoll que no vegis! I un pseudo esguingx per fer el burru entrant a l'aigua.. si es que una no es pot fer gran!
  • El nostre dia a Phuket ha estat de Luxe, Malisa villa suites, porque nosotros lo valemos! Perfecte, vaja. Cada vegada que entravem i sortiem de l'hotel ens saludaven rollo militar (pero cutre, dels que imiten a les pelicules). Ens han portat l'esmorzar a les 6.00 am a l'habitacio i tot!! Tambe els hem fet matinar, em sembla :p. I teniem contractat un taxi local perque ens portes a l'aeroport de tornada, i els molt macus, ens han donat una limusina...:). I vistes les picades que porto, fins hi tot m'han regalat una pomada calmant... si es que les meves cames fant pena! Que dir de Phuket?? segueixo en la meva linea que es un LLoret, Benidorm o Oropesa carillu. Crec que hem pagat mes el dinar i el sopar aquests dos dies que en totes les vacances (495 bats i 505 bats).
  • Pels amants de Runtree Bay, que dir-vos?? dons... que han acabat de construir a la mateixa platja uns bunglalows de luxe (4500 bats /nit) i que s'obriran al novembre.. aixi que la nostra estimada platjeta ja no sera el mateix... Haurem d'anar pensant en trobar-ne un altre. Igualment han fet una parada de taxi boat, que com a facilitat, et permet fer excursions directament des de Runtree, pero que, per contra, fa que no sigui tant rustic.



Seguim tenint problemes per penjar fotos :( Aixi que haureu d'esperar a que arribem a barcelona per poder veure-ho. Total, nomes ens queden dos dies :(














Mama, em vindras a buscar a l'aero, OIIIIIIIIII??????? (vindra el Magarinyu amb el cotxe?)

1 comentario:

Lluis dijo...

M'alegro de que tot hagi anat bé, a excepció de les picades i lesions varies. Recordeu-vos només de gaudir dels paradisos perduts pq com dic, són perduts i aviat no existiran :( ...una pena.

Top 10 de les visites