lunes, 24 de agosto de 2009

London es petit!


London!

Les 7 am el mati i hem arribat a Londres Heathrow.  Abans de sortir de l’aeroport (com canvia aquest aeroport a les 3am a les 7 am!!), vàrem treure les targetes per embarcar a les 19h cap a spain, I també varem deixar les dues motxilles a la consigna de l’aeroport. Quan ho vàrem tenir tot lligat, comencem a passar les penúries de la negativa a funcionar de totes les targetes de crèdit / dèbit que portàvem. Tavem ben acollonits! Ens vàrem enterar en comprar el bitllet de metro per un dia. No ens funcionaven!! I sense pounds!! Com pagaríem la consigna??
Al final, entre tanta prova, va passar una tarja. Teníem transport cap a London!!

Primera parada: Picadilly circus i substitució de l’esmorzar per Bocata al McDonals. Comença la caminata.. anem cap a La National Galery. Fa un dia esplèndid i poc típic londinenc. Davant la Nacional Galery trobem un tiu enfilat a una columna que no para de cridar… a sota, un guàrdia que el controla.. ens diu que porta així una hora i que comença a estar una mica acollonit..

Segona parada: baixem per fins a trobar Donwlinton street. Tot ple de polis! Normal....

Tercera parada: Westminster. Veiem el Big Ben, gran decepció.. es Petit, Petit Petit. El parlament, molt maco… i l’abadia de Westminster tancada per ofici religiós. Be ens vàrem colar… per veure-la per dins…. I després, vàrem sortir.. va ser fàcil









Caminant, ens apropem al palau de Buckhinham. Les 11, un munt de gent.. "Que passa??" Dons canvi de guardia! quina llet!!!





Agafem el metro : propera parada, platform 9 ¾ . Ens costa trobar-ho… preguntem a un de l’estació : « pleaseeee… » no hem acabat la frase que ja ens diuen : Harry Potter ? Straight on ! Between number 9 and 10. les fotos de rigor. Que classics que som!!!

Tenim gana ! tornem a agafar el metro, last stop : Noting Hill i Portobello. Dinem en un Indi, per no perdre la costum.. de mentre escoltem la radio, Ottia, si fan la F1!!!. Encara estem de vacances i en prou feines li fem cas.. la nostra prioritat: saber com pagarem el dinar, si no ens funcionen les targetes!

Les 3am, acabem de dinar i la tarja funciona, paguem i anem a fer una volta per Portobello. Que maco, llàstima de no tenir mes temps. Ens devem un cap de setmana a Londres per poder passejar per allà...

Les 4, apa anem cap a l’Aeroport, perquè a les 7 marxa l’avio ...i encara no sabem si funcionaran les tarjes quan arribem a la consigna. La consigna la vàrem pagar... no abans haver provat 2 targes per poder pagar!! Anem a facturar, i com que tenim seient, tot es bastant més ràpid!




PD. que bo es tenir una bona conexió i poder pujar fotos instantaniament!!!

No hay comentarios:

Top 10 de les visites