sábado, 22 de agosto de 2009

4 hores i marxem cap a London!

Sisisis, ja sabem que el blog sense fotos no es lo mismo.. pero si sabessiu que cada vegada que entro en un ciber d'aquests surto amb picades de puça tindreu una mica mes de consideracio!!

Els darrers dos dies hem estat donant voltetes de BKK i fent el guiri per un tubo, es a dir: mes compres. Tenim les motxiles que no sabem si ens les acceptaran a l'avio :(.

Com a pijada, dir que ahir varem anar a sopar al Sirocco, i crec que es el menjar que ens ha sentat pitjor perque tenim la panxeta una mica aixi-aixi :(. Potser es perque ens varen donar coberts i no estem acostumats :p


Aquest mati hem aprofitat que es dissabte per anar al Chatuchak market i a comprar una cosa que ens faltava.

Com a despedida ens anem a fer un machachitu i petar els pocs bats que ens queden.

Fotos i mes comentaris, us ho prometo, quan torni.... que ja em piquen les cames de les putes puces!!!
vistes desde el Sirocco

3 comentarios:

lasrala dijo...

Pos si que hi han puces per aquest mon! Vigila que no en portis cap a casa, que'l Nico no esta acostumat a tindre bixos d'aquestos.
Fins demà. Besitus.

Lluis dijo...

Més compres? jo amb tú no podria viatjar Patricia :) es broma... tot lo bó s'acaba ja veus. Però el que compta és viure-ho intensament i crec que ho heu aconseguit. Bona tornada!

Manu dijo...

Pero?... Patri on estas?....!!! tia petarda, a veure si estavas a bkk i jo no ho savia... te mato yo te mato, ahora te pongo una vela negra a la primera pagoda (de les quals estic fins als coixons) perque et perdin la motxilla (nomes la teva)

Petons...........o no?

Top 10 de les visites