jueves, 19 de agosto de 2010

El primo sitio es el mejor. (c) Walter

Hola!!!

hem pogut descansar com a reis!!! Despres de trobar hotelet al costat de la mezquita blava a les tantes de la nit a un preu raonable (64€) ens hem llevat a les 8,30. Un esmorzar de persones!!! Clar que tambe inclou part del ja tipic i entranyable esmorzar turc.


I clar, com que els dos ja hem estat vaires vegades a Istambul hem anat a passejar. Com diu en Walter "El primer lloc es el millor", aixi que seguint la seva maxima hem anat a veure la mezquita blaba,
hem anat baixant fins a la Cisterna (20 LT) , Gran Bazaar, Bazaar de les especies i d' alla em creuat el pont de Galata. Tot xino xano sota un sol de justicia :(.

Hem dinat tranquil.lament: una mena de pechuga rebosada i patates fregides. Sempre amb l'acompanyament d'arros i verduretes. I com no! AIGUA!!!!




Despres hem anat a agafar el tranvia que ens portes a l'estacio de ferries de Kabataş. Alla hem agafat un ferry (3 LT per persona) per anar a veure les Illes principe.

Aquestes illes son les que fan servir els habitants d' Istambul com a segona reidencia. Com hem agafat el ferry a les 16,30 no ens ha donat temps d'anar fins la darrera (la que es mes maca) perque no haguessim pogut tornar a la city.



Aixi que hem fet el guiri per una illa plena de casetes de segona residencia. Alucinant pensar que davant teu tens tota la ciutat d Istambul, tota ella caotica, i tu estas passejant davant del mar er una illeta que nomes hi poden circular les bicis. Alla ens hem pres la coca-cola de rigor, el gelatto fet per ells i l' aigua (7,5 LT)!

De tornada hem agafat el ferry (3LT per persona) i davant del pier de Kabataş esta el final del tranvia (1,5 LT per persona) que ens ha portat fins a Sultanhamed.


Estem cansats i aqui quan es fa fosc la majoria dels transports publics no funcionen. Aixi que em contractat un servei de dolmus que ens portara a l aeroport a les 00,15 (20 LT per persona).


Ara anem a sopar algo guarro per poder gastar les 25 LT que ens queden. I si, es guarro perque ja no ve d'aqui. Ja tinc la boca plena d'herpes (em varen sortir ahir al bus :( )


Com sempre, les fotos quan arribem a Barcelona.

4 comentarios:

Lluis dijo...

Bueno, crec que és un bon final de viatge, no? .. apa! bona tornada i espero que aviat tingueu curades les 'ferides de guerra'....ah! i espero veure moltes fotos aviat :)

Lluis dijo...

EI! les fotos bones. Sobre tot les dues últimes amb Istambul al fons.

Marc + Roci = Oriol dijo...

iep iep iepppp!!!!
acabem d'arribar de la india avui mateix, i m'acabo de tragar tots els post de turquia! aixxx, quins records m'han vingut! sobretot amb el iziz i la Fherida! jajajaja. bona gent, oi???
Veig que us heu fotut unes bones pallises de bus! ja t'ho vaig dir que volieu fer massa.... pero bueno, segur que heu acabat contents, oi??

Vinga guapos! jo vaig a penjar fotos de la india!
apaliii

Patricieta dijo...

Aix, marc... Sarna con gusto no pica.. pero lo que mortifica!! jajaja. L'Iziz i la Fherida fantastic, ara ens va costar trobar a l'Iziz a la Otogar.

Ens alegrem molt de la vostra sana tornada a BCN!

Top 10 de les visites